Sháním manuál pro Videoton TS 4352

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
salora

Sháním manuál pro Videoton TS 4352

#1 Příspěvek od salora »

Poradí někdo kde sehnat manuál k této TV ?
Děkuji
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Někde na netu Waltham, chassis TV14

Killroy
salora

#3 Příspěvek od salora »

jasně tam už jsem to hledal ale 15 dol. za to nedám ,free tam jsou pouze na rumunech a rusech ale tam v tom mají bordel jako v tanku,zadáš tam přesný model ano najde ale ve finále to stáhne úplně jiný manual a ještě k tomu jen část, o těch rumunech ani nemluvě,těžká orientace EN ani rumunsky neumím takže problém.
Až se mě to nechce věřit že tato /mimochodem/kdysi k nám za totáče houfně dovážená TV z madarska nikde na nějakém uploadu ke stažení ve foru apod. není.
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

No to může být, ale pořád mi není jasné na co potřebuješ schéma, resp. manuál k tomuhle verglu.

Killroy
salora

#5 Příspěvek od salora »

Stačí mě schéma zapojení toho verglu.
salora

#6 Příspěvek od salora »

Doplnění,až ted jsem si všiml po druhém přečtení že chceš vědět na co to schéma či manuál chci ,no přece abych se lépe při hledání poruch na těchto křápech orientoval,mám na chalupě 4 kousky a z toho mě ted 3 klekly,z toho jeden evidentně VN trafo u dalších ale něco jiného spíše ve zdroji /vyhazuje pojistky/po prvotním proměření diod ,C bločků a elytů kde je zdá se vše OK stále chyba nenalezená /nebylo víc času/a já navíc jsem pouze bastlíř amatér nikoliv profík jak ty co by to odhalil asi se svou praxí ihned.
Killroy
Moderátor

#7 Příspěvek od Killroy »

Chápu, ale nic k tomuhle chassis nemám. Co se týče těch zdrojových závad, tak se to musí nechat udělat i bez schématu pokud tam není něco vystřeleno k nepoznání. Bude to chtít trpělivost, měřit a hledat. Bohužel..

Killroy
salora

#8 Příspěvek od salora »

Je mi to jasné a plně s tebou souhlasím ale víš jak to je když je spousta jiné práce na chalupě,inu bude-li škaredě budu si hrát to mě opravdu nic jiného nezbývá.
Navíc mě trápí součástky které někdy potřebuji vyměnit a na kterých pak mnohdy visím ,všechno tam mít nemohu doma vše mám.
Insanity

#9 Příspěvek od Insanity »

Uz jsem ti psal jinam...mas to na mailu.Kde jinde hledat TV dovazenou z Madarska nez v Madarsku...
salora

#10 Příspěvek od salora »

Moc ti děkuji za ochotu a vstřícnost , považuji si to tím víc že jsi mě to poslal až k ránu,klobouk dolů a já se k tomu díky zaneprázdněnosti dostal až ted.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“