tv+dvd+video+digi tv=PC
Moderátor: Moderátoři
- mafia16611
tv+dvd+video+digi tv=PC
pc s tv som uz mal prepojeny cez grafu ale s pc sa mi dalo kukat len na telke
A ešte jedna vec ovladanie robim cez myš nie cez dialkove strašne mi to spomalovalo system a vystupny format je do AVI.
PS: ak chcem na DVD playeri prehrať filmy musim ich prerobiť v PC na format DVD.
PPS: a k tomu zapojeniu: satelit - TV alebo namiesto TV pripojiť PC cez TV tuner popripade použiť rozbočovač na TV a PC ak sa ti nechce stale vyťahovať a meniť kable.
- mafia16611
- mafia16611
miroja píše:Do PC musis dat bud satelitnu kartu a na nej v EMU rozchodit DiGi (docasne riesenie), alebo TV kartu. Do nej privedies signal z modulatora DiGi prijmaca (ak ho ma) alebo AV signal.
tak to radsej tv kartu a ked budem mat tv kartu to viem aj nahravat digi ak dobre viem a a tv karta by mala byt asi aka co som kukal v obchode vsetko nad 1200sk a asi len analog pripojenie ci co to je
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... L000000D6G
S tou zátěží systému to u DTV není tak horké jako u analogu,protože "jen ukládáte data" z tuneru na disk, nic se nepřevádí (téměř).Zátěž je zhruba stejná jako při sledování DVD.Pořídil jsem si starší disk (nějaký klasický IDE Seagate 40 GB) na ten čistě jen "nahrávám".Systém a všechno ostatní běží na druhém disku.Během nahrávání normálně na PC dělám.Z karty nahrávám, vpoklidu se dívám na další film z disku, nebo cokoliv jiného.Z DTV to ukládá buď jako TS (transport stream-dá se nahrát buď jednotlivý program, nebo celý multiplex...tady je asi jediné omezení volné místo na disku