Thomson

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
marco55

Thomson

#1 Příspěvek od marco55 »

Nevíte co se stalo se značkou Thomson??? Vzpomínám na obrovský sortiment TV, LCD, Audia, DVD atd.
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

marco55 píše:Nevíte co se stalo se značkou Thomson??? Vzpomínám na obrovský sortiment TV, LCD, Audia, DVD atd.
Zkončili panové a ani mi moc nechybí
medabeda

#3 Příspěvek od medabeda »

a v České republice vyhlásili bankrot,aby se vyhnuli plnění záručních závazků k zákazníkům.Sráči.
kozoka

#4 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:a v České republice vyhlásili bankrot,aby se vyhnuli plnění záručních závazků k zákazníkům.Sráči.
ZAruční servis Thomson funguje, přece jejich prodané výrobky musí být v zaruční době opraveny
medabeda

#5 Příspěvek od medabeda »

A jak Vám Ransdorf (resp.Radiotechnika ) platí? A jak dobropisuje výměnné modely?
kozoka

#6 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:A jak Vám Ransdorf (resp.Radiotechnika ) platí? A jak dobropisuje výměnné modely?
Sou samé problémy... je pravda že on potvrdí nerentabilitu jen když je zemětřesení. Už dloudobě je jednání s tímto člověkem katastrofa a několirát poslal TV k uhradě. Hold Ludka k oblibě nemám
medabeda

#7 Příspěvek od medabeda »

Já jej neměl rád od prvního okamžiku.Když nastoupil,tak jej jeden z obchodních zástupců přivezl k nám na jednání o další servisní spolupráci.A už za 10 minut mi bylo jasné,že je to arogantní kariérista,který servisům jen způsobí potíže.Na školeních se sice ještě zpočátku snažil tvářit kamarádsky,ale jak se v diskuzi zašlo k něčemu opravdu vážnému,tak mu naběhly žíly a bylo vidět,že je zle.Já účtoval opravy a výměny,tak jsem s ním zažil svoje.On už asi v té době věděl,že to tady jednou Thomson zabalí alá ,, a po nás potopa´´ , tak mu na udržování dobrého image firmy nezáleželo,ale v té době jsem to nechápal.No to by bylo na dlouhé povídání.
Méda Béda.
kozoka

#8 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:Já jej neměl rád od prvního okamžiku.Když nastoupil,tak jej jeden z obchodních zástupců přivezl k nám na jednání o další servisní spolupráci.A už za 10 minut mi bylo jasné,že je to arogantní kariérista,který servisům jen způsobí potíže.Na školeních se sice ještě zpočátku snažil tvářit kamarádsky,ale jak se v diskuzi zašlo k něčemu opravdu vážnému,tak mu naběhly žíly a bylo vidět,že je zle.Já účtoval opravy a výměny,tak jsem s ním zažil svoje.On už asi v té době věděl,že to tady jednou Thomson zabalí alá ,, a po nás potopa´´ , tak mu na udržování dobrého image firmy nezáleželo,ale v té době jsem to nechápal.No to by bylo na dlouhé povídání.
Méda Béda.
Nám ztrhaval 1000 z faktury za špatně vyplněný model
kozoka

#9 Příspěvek od kozoka »

a další karierista Novotný je uplně to samé. Za reklamace DVD Thomsonů dával vynu servisu a přítom moc dobře věděl že to sou zmetky.
medabeda

#10 Příspěvek od medabeda »

Souhlasím.Díky firmě pana poslance jsme přišli o desítky tisíc a ještě nas díky jeho firmě čeká soud se zákazníkem(mne teda už ne,protože už nejsem společníkem).U nás se 100Hz téměř neprodávaly.Tak když se nám stalo ,že přišla 3x do roka,s některou jsme nemohli(a někdy taky nechtěli) hnout.Tak jsme ji odvezli,nebo poslali do Hájů.To byly story.3x tam,3x zpět.TVP omlácený,a znova ta samá vada.No ale už Kozoku nabudem zasírat toto vlákno.Ať to admin za pár dnů vymázne.
Zdraví Méda Béda.
kozoka

#11 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:Souhlasím.Díky firmě pana poslance jsme přišli o desítky tisíc a ještě nas díky jeho firmě čeká soud se zákazníkem(mne teda už ne,protože už nejsem společníkem).U nás se 100Hz téměř neprodávaly.Tak když se nám stalo ,že přišla 3x do roka,s některou jsme nemohli(a někdy taky nechtěli) hnout.Tak jsme ji odvezli,nebo poslali do Hájů.To byly story.3x tam,3x zpět.TVP omlácený,a znova ta samá vada.No ale už Kozoku nabudem zasírat toto vlákno.Ať to admin za pár dnů vymázne.
Zdraví Méda Béda.
Ano souhlasím... Ransdorf ani na 3 stejné vady nechtěl vystavit dobropis. Vzpomínám na pískájíci Cívky linearity... mohli jste je fixovat a měnit a stejně se to vracelo.. zákazník tahal 4x 32" krávu z 10 patra a chtěl se TV už zbavit a Ludek mi do telefonu řek že mám napsat závada neprojevila. A pak to šlo k čojce a šlo to na triko servisu. Fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
medabeda

#12 Příspěvek od medabeda »

Jo vzpomínám si.My jsme místo té cívky jednou napsali VN trafo,aby z toho nebyl dobropis.Stejně byl,vrátilo se to po čtvrté.A Ransdorf nám dodatečne vyúčtoval i tu opravu s VN trafem.
kozoka

#13 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:Jo vzpomínám si.My jsme místo té cívky jednou napsali VN trafo,aby z toho nebyl dobropis.Stejně byl,vrátilo se to po čtvrté.A Ransdorf nám dodatečne vyúčtoval i tu opravu s VN trafem.
Jenomže stejně nová trafa pískala a to nevím že důra v novém trafu byla cca za rok
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“