THOMSON 21DM182-bliká led

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tomanek

THOMSON 21DM182-bliká led

#1 Příspěvek od tomanek »

Dobrý den ,u tohoto TV mi při zapnutí ve vteřinových intervalech bliká červená led tV nenaběhne jen syčí zdrojové trafo ...nevíte co by to mohlo být?? schema jsem nenašel.Dík Tom
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

tomanek píše:Dobrý den ,u tohoto TV mi při zapnutí ve vteřinových intervalech bliká červená led tV nenaběhne jen syčí zdrojové trafo ...nevíte co by to mohlo být?? schema jsem nenašel.Dík Tom
asi je vadná.. co takhle napsat co si měřil???????????????
tomanek

#3 Příspěvek od tomanek »

to by mi někdo první musel říct co měřit ,u teto TV nemám schema a nevím odkud kam a co se napájí ..cívky vych. jsem odpojil a na hlavním elytu je 130V
pinkey

#4 Příspěvek od pinkey »

na hlavním elytu je 130V
Já nevim, ale jestli to neni málo....
mi-ro

#6 Příspěvek od mi-ro »

Co je pro tebe hlavní elyt? Už jsi někdy něco opravoval? to neber jako urážku, jen podle toho ti někdo dá odpověď. Je rozdíl radit profíkovi, což ty asi nejsi nebo autoektrikáři.
..to bude jen ňákej odpůrek
kozoka

#7 Příspěvek od kozoka »

tomanek píše:to by mi někdo první musel říct co měřit ,u teto TV nemám schema a nevím odkud kam a co se napájí ..cívky vych. jsem odpojil a na hlavním elytu je 130V
Bez dostatečných znalostí TV přenech servisu. Nevím jestli to víš ale TV ti může ubížit. navíc tímhle způsobem nadělaš další závady. Thomsony znám dobře a vypadá to na vadnou diodu na desce korekce podušky E/W.
tomanek

#8 Příspěvek od tomanek »

ne diody i elyty jsou OK nejsu profík to máte pravdu ale několik TV jsem už opravil Thomsona ale ještě ne Dík za důvěru
kozoka

#9 Příspěvek od kozoka »

tomanek píše:ne diody i elyty jsou OK nejsu profík to máte pravdu ale několik TV jsem už opravil Thomsona ale ještě ne Dík za důvěru
Aha beru zpět přehledl jsme model.. to je mala 55 cm tam žádná poduška není... ja mylslel že to je 72
kozoka

#10 Příspěvek od kozoka »

takže znova :) Svítí ledka stan-by a jak stiskneš tláčítko na lok. klavesnici tak zhasne. Je to tak?
medabeda

#13 Příspěvek od medabeda »

Ja nevím Kozoku,co je v téhle hajtře za šásko(ITC008?),není aktivovaná dětská pojistka?
kozoka

#14 Příspěvek od kozoka »

kondik píše:
kozoka píše:takže znova :) Svítí ledka stan-by a jak stiskneš tláčítko na lok. klavesnici tak zhasne. Je to tak?

TO: Kozoka - sluboval si ze nebudes radit anonymom, preco porusujes svoje vlasne pravidla? :D :D :D
njn sem starý blbec
kozoka

#15 Příspěvek od kozoka »

medabeda píše:Ja nevím Kozoku,co je v téhle hajtře za šásko(ITC008?),není aktivovaná dětská pojistka?
Ano ITC008. Ja nevím jestli psal že bliká led
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“