mother board ASUS P5K Premium, Socket LGA775

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
biomechanoid

mother board ASUS P5K Premium, Socket LGA775

#1 Příspěvek od biomechanoid »

vím že to je asi zbytečný ale nemá někdo z vás schéma na základní desku ASUS P5K Premium ze Socketem LGA775
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Mám kolegu, který s ní má dost problémy - má na P2K dvoujádro Intel a při zapnutí se mu za živého Boha nechce nastartovat, musí resetovat a znovu a znovu - až se možná na podesáté, někdy také na podvacáté deska umoudří a začne pracovat. Podezření na "severní most", ale není bastlíř, takže čeká, až se tato deska ocitne mezi méně perspektivními a zkusí reklamaci - aby mu nedali v rámci výměny kus za kus stejně potenciálně vadnou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Co s tym mas?
biomechanoid

#4 Příspěvek od biomechanoid »

úplně stejný problémy jak tady napsal EKKAR,kolikrát to fakt trvá hodně douho než začne deska fungovat
Hop377

#5 Příspěvek od Hop377 »

No jasne ASUS. :D
Skoda s tym vymyslat, riesit reklamaciou a hotovo.
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Ještě k té desce - někde na netu na fóru, které mi nespecifikoval, se dočetl o možnosti, jak takovou vrtošivou desku přivést k rozumu - on na ní má 2 x 1GB paměti RAM, originál Keystone, taktované na 800MHz - a prý se to dá udělat spuštěním s co nejmenší pamětí a na nižším kmitočtu - protože já používám 2 x 512M a na 667MHz, jednu jsem mu půjčoval - ale bezvýsledný, deska blbne dál... Já sám mám mámoprkno taky ASUSku, ale M2N-E - trošku starší, ale řek bych spolehlivější....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Ak to robi aj s najnovsim BIOSom, tak reklamacia.
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

BIOS reinstaloval, několik verzí, nepomohlo nic - tak teď už jen čeká na to, až mu nebudou moct v rámci reklamace nacpat stejnou... viz výše...
biomechanoid

#9 Příspěvek od biomechanoid »

no to je právě na h.....,ale co se dá dělat,já už stejnou nechci ani za nic :cry:
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“