Tesla Brožík 4314A

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vombat
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od vombat »

Přes 70 fotek na http://rapidshare.com/files/108991922/BROZIK.rar Prosím vyzkoušejte, dejte vědět, zda to funguje. Dělal jsem upload poprvé. Brožík pouze zhruba vysát a přeleštěn Diavou. Jediné co chybí je kryt VN.
Přílohy
brozik 048.jpg
(150.28 KiB) Staženo 256 x
brozik 045.jpg
(146.1 KiB) Staženo 249 x
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pajosek2 »

Jo kluci,nemáte někdo čirou náhodou ORAVU 4226? Moje žena projevila přání ji vlastnit z nostalgických důvodů,pamatuje si ji z dětství. Protože mi pomáhá s rozšiřováním sbírky rádií,tak bych jí i já rád vyhověl.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Oldradio »

vombat píše:Přes 70 fotek na http://rapidshare.com/files/108991922/BROZIK.rar Prosím vyzkoušejte, dejte vědět, zda to funguje. Dělal jsem upload poprvé. Brožík pouze zhruba vysát a přeleštěn Diavou. Jediné co chybí je kryt VN.

Pořád to po mě chce přihlášení, nebo zaplatit přístup.
vombat
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od vombat »

Zkoušel jsem to, funguje. Rovněž jeden člověk, který má torzo a chce dělat repliku, fotky stáhl. Pro jistotu: poklepat na odkaz, dostaneš se na rapid, zvolit FREE, otevře se další volba, poklepat download a mělo by nabídnout správce stahování - uložit na disk. Někdy to jde hned, někdy musíš pár minut čekat - vidíš počítadlo času. Kdyby to nešlo, tak se ozvi.
sambiliong

#20 Příspěvek od sambiliong »

funguje
omikron
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od omikron »

Nazdárek,

Nemáte někdo podobně nafocený Ametyst Sektor, případně ještě jiné skříně a televize z té doby? Jsa obyvatel panelákové králíkárny je to asi jediná šance jak se pokochat :( Konkrétně mě zajímá mechanikcé provedení, jak se u Sektoru vyndavá ta televize, aby se nemusela rozmontovávat celá ta skříň, uspořádání repro, provedení TV a tak.

Udělám ftp prostor: ftp://195.250.144.103

doc

dokumentace

a tam můžem dávat fotky a dokumentace od těhle věcí. Jen v tom nějak udržujte pořádek udělejte třeba pro každý přístroj adresář, ať v tom není bor.el.
omikron
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od omikron »

vombat píše:Přes 70 fotek na http://rapidshare.com/files/108991922/BROZIK.rar Prosím vyzkoušejte, dejte vědět, zda to funguje. Dělal jsem upload poprvé. Brožík pouze zhruba vysát a přeleštěn Diavou. Jediné co chybí je kryt VN.

Ta PY83 asi bude mít vzduch má šedivej getr.
vombat
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od vombat »

Když jsem ho dovezl, byl TV bez většiny elektronek, dosadil jsem tam pro účely fotografování, co bylo po ruce i když typově správně. PY 83 mám připravenu novou, ale myslím si, že bude slabá obrazovka. V zimě to zkusím oživit.
sambiliong

#24 Příspěvek od sambiliong »

omikron píše:Nazdárek,

Nemáte někdo podobně nafocený Ametyst Sektor, případně ještě jiné skříně a televize z té doby? Jsa obyvatel panelákové králíkárny je to asi jediná šance jak se pokochat :( Konkrétně mě zajímá mechanikcé provedení, jak se u Sektoru vyndavá ta televize, aby se nemusela rozmontovávat celá ta skříň, uspořádání repro, provedení TV a tak.

Postup demontáže je v servisním manuálu.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Oldradio »

Ametyst Sektor se rozebírá směrem kupředu, pod ozdobnými lištami jsou ukryté šroubky. Mělo to ten důvod, aby se při případné opravě nemusela demontovat celá nábytková stěna.
omikron
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od omikron »

Jalikož už mne taky nebaví zadávávat na rapidshare písmenka s kočičkama, tak jsem udělal takovou malou galerii.

Jak na to:

Připojit se k FTP serveru, co jsem psal o několik příspěvků výše

Vytvořit v něm adresář s názvem přístroje, třeba Brozik 4314A

Do toho adresáře nasypte obrázky. Možno vytvářet podgalerie, jednoduše tak,že v adresáři uděláte podadresář třeba Zvenku nebo Zevnitr a do něj přislušné obrázky.

Nepoužívat diakritiku

Soubory jiné nez .jpg jsou ignorovány. To znamená, že na ftp můžete klidně dát servisní dokumentaci v .zip nebo .rar, ta nebude vidět ale ze ftp půjde stáhnout.

No a galerie je na na http://pix.hnuti-demokracie.cz
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“