drabek06 píše:Mno, jen by me zajimalo kolikrat tam takhle pujde zavolat o zmene HW a kolikrat oni to povolej. To budou mít urco taky nejak osetreny . . .
Tak já už tam volal dvakrát a nebyl problém, tedy s původní deskou. Bylo to potřeba protože jsem už díky experimentům a instalacím na další disky(větší) prostě vyčerpal povolený počet aktivací přes net a nastal problém. Pak jsem se dozvděl, že se to dá řešit po telefonu, zkusil jsem to, zeptali se mě proč to chci a pak jsem nadiktoval číslo a oni mi sdělili nové a to jsem jen zapsal do PC a bylo to. Tak kdyby klekla deska, asi bych se pokusil po telefonu to zaktivovat a kdyby to nešlo, teprve bych se rozhodoval dál. Jinak OEM XP jsem kupoval známému na podzim a vůbec nebyl problém bez PC. PC měl s nějakým podivně sice v jednom servisu, ale divně instalovaným a ten mu kleknul a nebylo možné ho postavit na nohy. Byly to XP Profesionál a jelikož už strašili s tím, že mají být legální softy, tak jsem známému doporučil ať si pořídí své nové a je po problémech. Bylo to za 1900Kč

Když něco nevíte...klidně se zeptejte

Co vás nezabije, to vás posílí

Jenys