Odľahčená Mobilná Mikrovlnka na 12 Voltov
Moderátor: Moderátoři
koncept se svým epitafem
zapomněl jsem jeho znění
a text už je k nepřečtení
Co teď vzkážu příštím lidem
(pokud někdo živý zbyde)?!
že jsem zde žil v sedmém nebi?
- vůbec nikdy jsem tu nebyl!
Něco vzkázat? - Co a komu?!
ty pitomče, směj se tomu!
- u konce až budeš s dechem
skončí s tebou život všechen!
J.H.Krchovský
záleží na jaké frekvenci to budeš provozovat a jak bude rychlá náběžná hrana (obecně by s tím problém neměl být)... čím rychlejší, tím lepší účinnost, ale pozor, pokud bude extrémě rychlá, tak magnetron bude špatně zapalovat a shoří ti elektronika... myslim že náběžná hrana 1 us (z 0V na 3 kV) bude optimální
ale také si myslim, že na otázku zde do fóra "proč mi to nefunguje?" už nebudeš mít čas
SBOHEM
Daj ty radsej meraniam na mikrovlnkach pokoj, teda ak chces zostat ako-tak zivota schopnym. A urcite neobchadadzaj snimac zavretia dvierok, on vie naco je tam
Neuvazovali ste niekto skor nad prerobenim mikrovlnky na sposob nejakeho vyhrevneho telesa? Napr ze vzduch by sa nasaval z vnutra truby, ohrial priechodom cez nejaku spiralku a fukal znova na jedlo? To by zasa az tak moc energie nemuselo chciet...
Sendyx píše:Jestli by nebylo lepší do toho jídla zapíchat pár elektrod a pustit pár kV, určitě by se zahřálo i bez mikrovln
Jestli by nebylo lepší zastavit na benzínce a tu bagetu si tam nechat ohřát, než sebou tahat mikrovlnku , baterie a ještě doufat že nedojdou dřív dokud nebude ta bageta prohřátá .. A možná nejlíp se spokojit s tím , že hold jednou budu studený jídlo .
-
Marin z Kosic
- heldybeldy