Myčka AEG 64800

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sisa

Myčka AEG 64800

#1 Příspěvek od sisa »

Mám výše zmíněnou myčku.Myčka se vůbec nerozběhne,když má napouštět vodu tak se na displey objeví vystraha AL4(podle manuálu:ochrana před únikem vody).Když jsem myčku rozdělal tak je vevnitř uplně suchá a tem plováček co tam podle mě spíná udajný unik tak chodí jak má.Tak dál už nevím všechno vypadá normálně.Dokázal by mě někdo poradit kde hledat případnou závadu.Předem moc děkuji
vf7011

#2 Příspěvek od vf7011 »

sisa píše:Mám výše zmíněnou myčku.Myčka se vůbec nerozběhne,když má napouštět vodu tak se na displey objeví vystraha AL4(podle manuálu:ochrana před únikem vody).Když jsem myčku rozdělal tak je vevnitř uplně suchá a tem plováček co tam podle mě spíná udajný unik tak chodí jak má.Tak dál už nevím všechno vypadá normálně.Dokázal by mě někdo poradit kde hledat případnou závadu.Předem moc děkuji

Nazdar, mal som takúto chybu, umývačka bola v záruke a zdá sa mi, že opravár ešte stlačil nejaké tlačítko v oblasti plaváka.... Mohli, by ste mi poradiť postup rozobratia spodnej časti (špirála nehreja, buď je chybný termostat alebo je niekde poistka.....), alebo odporučiť nejaké podrobnejšie manuály?
ďakujem
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“