Mám tenhle problém....už když jsem v roce 2002 v létě koupil z bazaru tuhle Feldu a jel s ní domů, říkal jsem si jde to řízení nějak ztuha, byl jsem zvyklej na zadní náhony, tak jsem si myslel, že je to tím předním náhonem
Pomalu jsem si zvykl a pak přišla zima...dal jsem zimní gumy a pak sednul do auta a nevěřil jsem vlastním rukám, jak lehounce šlo točit volantem i na místě
Tak jsem si liboval, jak to mám jako s posilovačem a pěkně si točím volantíkem prstíčkem, no paráda.
Čelist mi poklesla, když jsem na jaře zase vrátil staré letní gumy Matador MP 12...nemohl jsem to urvat a v zatáčkách jsem cítil jak se volant chce silou vracet zpět.
Naštvalo mě to, byl jsem namlsanej, jak se to krásně vylepšilo, pak zase nic, tak jsem koupil nové přední gumy. Barum Briliant bylo to mnohem lepší, ale ty zimní mě vždy po nasazení utvrdí v tom, že s nimi je to jiné kafe.
Teď tam zase mám ty letní Barumky a před chvílí jsem dojel domů, tak jsem zase znechucenej a proto píšu, zda někdo neví, proč to takhle dělá. Jestli je to jen gumama, nebo něco s geometrií?
Na technických prohlídkách to prochází normálně a to to tam proměřují dost fest, mají na to vybavení
Takže teda nevím co s tím, asi navštívit odborný servis a přímo jim ukázat oba druhy pneu
Děkuji za případné rady