Dodatečné rozdělení HDD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

jardajar píše:Umí to i s daty. Původní svazek zmenšíš o místo, které v nějm je, vznikne volné místo bez zařazení a z něj uděláš nový oddíl. Před pár lety jsem to dělal.

Pokud je mi znamo, tak ten wokenni nastroj vyzaduje format. Ale je mozne ze to tak pujde...timhle zpusobem jsem to nikdy nezkousel :wink:
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jenys »

stepa píše:
Jenys píše:...Jen by bylo potřeba přesunout na chvíli data z tohoto disku jinam,...No a pak jen zase data přesunout zpět podle libosti

To je prave to co nechce, z jeho prispevku vyplyva, ze tam data ma a nechce je kopirovat jinam. Takze tento nastroj pro rozdeleni disku v Nastrojich pro spravu je k nicemu, je moc jednoduchy.

Aha, tak já myslel, jak se říká "V jednoduchosti je krása" :lol:

Nechci se hádat, ale z jeho příspěvku to nevyplývá, že by data nechtěl, na chvíli přesunout a jestli něco takového z toho poznáš, asi jsi "jasnovid" :idea: :lol:

Na dodatečné rozdělení mu to může stačit, pokud bude chtít...těch nápadů a možností zde má :idea: :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stepa »

Jenys píše:...a jestli něco takového z toho poznáš, asi jsi "jasnovid" :idea: :lol:

:D pak kdo rejpe. Ale diky za kompliment.

Prosím máte nějakou osvědčenou a na data spolehlivou aplikace na dodatečné rozdělení HDD

Myslim ze to tucne je vice nez jasne. Kdyby to chtel formatovat, tak nebude psat o spolehlivosti dat.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jenys »

stepa píše:
Jenys píše:...a jestli něco takového z toho poznáš, asi jsi "jasnovid" :idea: :lol:

:D pak kdo rejpe. Ale diky za kompliment.

Prosím máte nějakou osvědčenou a na data spolehlivou aplikace na dodatečné rozdělení HDD

Myslim ze to tucne je vice nez jasne. Kdyby to chtel formatovat, tak nebude psat o spolehlivosti dat.

Nemáš zač, no hezký kompliment, ne :?: Ale snad to nebyl tak velký rejp :wink: :D

Však z toho pořád nevyplývá, že nechce data na chvíli přesunout, jen je asi nechce ztratit. Třeba nezná tento způsob rozdělení s možností krátkodobého přesunu dat, tak proto píše jak píše...ale to nic nevylučuje, ani nenapovídá :wink:

A někam přesunout pár Giga není dneska přeci problém, nebo jo
:?: :wink:
Nemusel by žádný program shánět a instalovat, ale proti gustu žádný.....
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
jardajar

#20 Příspěvek od jardajar »

stepa píše:
jardajar píše:Umí to i s daty. Původní svazek zmenšíš o místo, které v nějm je, vznikne volné místo bez zařazení a z něj uděláš nový oddíl. Před pár lety jsem to dělal.

Pokud je mi znamo, tak ten wokenni nastroj vyzaduje format. Ale je mozne ze to tak pujde...timhle zpusobem jsem to nikdy nezkousel :wink:

To vyžaduje, ale formát toho nového (prázdného) disku. Ale systémový disk možná rozdělit nejde, to nevím, nezkoušel jsem.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“