Výběr TV tuneru
Moderátor: Moderátoři
Výběr TV tuneru
P.S u Leadteků se DO (jakýkoliv typ DO CoolCommand) dá použít na ovládání celého PC.. utilitka se jmenuje WF remote controler...(něco málo přes 100kB, neinstaluje se a funkce tlačítek si definuješ sám, jde s tím psát(jako na mobilu), ovládat myš, přiřadit klávesové zkratky, systémové příkazy, vypnout a zapnout PC,monitor atd...jednou jsem s tím hrál starého DOOMa
-
to.tak
Insanity píše:P.S u Leadteků se DO (jakýkoliv typ DO CoolCommand) dá použít na ovládání celého PC.. utilitka se jmenuje WF remote controler...(něco málo přes 100kB, neinstaluje se a funkce tlačítek si definuješ sám, jde s tím psát(jako na mobilu), ovládat myš, přiřadit klávesové zkratky, systémové příkazy, vypnout a zapnout PC,monitor atd...
Byl bys ochoten mi tu utilitku poskytnout? Hledal jsem to na netu, ale nikde nic
Tu a tam musim malinko otocit antenou. Sice se mi nedelaji kosticky ale obraz se skube. Nevim jestli nestiha pc. Mam proc Athlon 2600+, 1GB pamet.Vzhledem k tomu ze pc je samo o sobe zdrojem ruseni a antena je na pc, to jede to bezvadne.
Jeste by me zajimalo jak nastavit a odladit aplikaci aby to bylo uplne ok. Prosim Honza_dy o info.