autorádio Blaupunkt
Moderátor: Moderátoři
autorádio Blaupunkt
pjarda píše:Tak jsem rádio nechal v autě přes noc ale odpoledne se nic nového nedělo pominuli že se neukázali ani ty tři pomlčky. Tak jsem rádio vzal a zapojil na zdroj 12 V a zapnul jen svítilo podsvícení, po několikátém pokusu vypnout a zapnout zdroj milostivě naskočily ty tři pomlčky ale kod nešel stejně zadat. Tak jsem ho nechal zapnuté s těmi pomlčkami po nějaké době se objevilo na displeji "Cod" ale kod stále nešel nastavit ať jsem mačkal předvolby jak jsem chtěl. Po stisknutí knoflíku hlasitosti zmizel nápis "Cod" a objevily se tři nuly a jinak nejde stále nic jiného. Asi bude nejlepší celý slavný BLAUPUNKT vzít přidat k němu kód ten čtyřikrát čeveně podtrhnout přilepit k rádiu a potom sním třísknout o silnici a zakopnout do kontejnéru. Následně do budoucna se značce BLUPUNKT vyhnout hodně velkým obloukem..
Koncak sa zíde, vybrať.
To je chyba že si ho nezahodil.. tak ako si to písal 2008-05-12, 16:51:18 .. Ved sú už novšie rádiá.pjarda píše::roll: Díky všem co se snažili rozumně poradit. Chyba je nalezena. Toto radio jsem před časem odstavil jelikož mě štvalo vynechávání tlačítek za dobu odstávky jsem na tento problém stačil zapomenout.Po otevření radia jsem objevil i příčinu proč tlačítka vynechávala. Poškozený plošný spoj pod tlačítky. Díky a forum uzavírám...