Mirda píše:Kde se ten "legalizátor.exe" dá prosím "koupit"?
Napsat to do Googlu te nenapadlo?
Moderátor: Moderátoři
Mendor píše:A komu se nechce volat, může použít "legalizátor.exe", ten upraví čísla v registrech podle stávající konfigurace.
p32 píše:Fór je to hlavně od microsrotu. To mi chce někdo tvrdit, že když mám dva naprosto stejné počítače, ale jen jeden harddisk, který do nich strkám přes šuplík a na něm mám instalovaná okna XP Pro, tak při instalaci legalizační OEM verze budu muset 3x denně volat 🤐 na hotlinku, aby to měl v pořádku ? Toto nikde není napsáno a myslím si, že jde o legalizační podvod ze strany výrobce 1000x opravovaného OS.
Jenys píše:Tak to se mýlíš....jasně je psáno, že jeden software je jen do jediného PC, pokud nemáš více zaplacených licencí. Je zcela jedno, zda jsou PC stejné...ty základní desky nemají stejné číslo, každá je v tomto případě jiná i když stejný typ. .
Jenys píše:A chceš mi tvrdit, že jeden disk ti korektně chodí i v druhém PC, ve kterém nebyla provedena instalace disku.
Jenys píše:Ztrácím smysl toho, že máš dva PC a jeden disk
Jenys píše:Něco jiného je, když budeš mít několik disků, s instalovanými WinXP na stejném PC, pomocí šuplíků vyměnitelné, pak je máš v podstatě legální všechny. Protože nikdy není možné provozovat je současně, vždy samostatně a hlavně je vždy stejné číslo základní desky. Tohle funguje.
Jenys píše:Nechápu, proč stále někdo řeší legální software Win XP. Já jsem si je kdysi koupil a nemám problém. Ale je zde spousta lidí, kteří se snaží obcházet vše. Tak aspoň ten hlavní soft by mohl mít každý svůj, legální....nebo je to zcestné myšlení![]()
Hop377 píše:To P32:
Kecas ty a nie Jenys. OEM WinXP software beha len na jednej konfiguracii PC. V tvojom pripade, ked ti chodi jeden disk v roznych PC znamena, ze mas crackuty OS WinXP, teda nelegalny.
Ked si uz nainstaloval tolko OS, tak by si mal vediet, ze WinXP generuje instalacny kod z vyrobnych cisiel hardwaru, teda MB, HDD, sietovej karty atd. Tym padom je zarucena jeho jedinecnost a na zaklade tohto kodu dostanes od Microsoftu potvrdzovaci kod.
P.S.:
Precitaj si znovu a poriadne licencne podmienky OS Win, to co tvrdis ty plati pre tzv. krabicovu verziu a nie pre OEM verziu.
Tiez nema chybu, ked verejne priznavas, ze nelegalny software pouzivas za ucelom podnikania.