Dokumentace AUA 4712

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
limak

Dokumentace AUA 4712

#1 Příspěvek od limak »

Dobrý den
Nemá prosím někdo z Vás naskenovanou kopletní (úplně všechno) dokumentaci k rú Tesla AUA 4712 ? Získal jsem tuto ústřednu a zajímá mě zapojení a její příp. rozšíření o další moduly. Co jsem zatím zjistil, jde to rozšířit o další dva link. odpojovače, dvě jednotky vstupů a o dva konc. st. Navíc jsou tam místa pro další tři nějaké moduly zaslepené krytkou. V konektorech tam jsou zasunuté karty s klemovacíma propojkama. Když se kterákoliv z nich vysune, rozpojí se vstup konc. st. a přestane to hrát. Že by to trěba bylo pro modul sirény, interkomu, ... ??? U konc. stupňů AUJ 637 (AUJ 636 - náhradní předchůdce) je pouze jedno opožďovací relé, ale viděl jsem to vždycky se čtyřma - co konec, to relé. ... S rú AUA 230 (III. generace) to nemá kromě těch konců (do posledních se dávali taky 637) nic společnýho. Na oplátku mohu nabídnout dokumentaci a schéma k AUA 230 (i v azbuce) :) , AUR 4611, konc. st. AUJ 637, AUJ 635 a AUJ 636 - což byla vylepšená limitovaná série za poruchové 635. Šlo to hlavně do bejvalýho SSSR. Dál pak AUJ 620 (75 W elektr.) a BZ 318 (50 W elektr. - I. generace). Moje adresa je: kamil.ko@seznam.cz , díky Kamil.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“