Kvalita laseru
Moderátor: Moderátoři
Kvalita laseru
Nejvíc ve stylu ošizeného rákosu je ta snaha ojebat normy o používání laserových zařízení tř. III nějakým cancem papíru s podepsaným reversem. Takhle se obcházejí bezpečnostní pravidla fakt leda v džungli nebo někde za Uralem. Prodávat laser 100 mW proti podepsanému papíru "že budu ukončovat paprsek laseru jen v difuzním prostředí" a dám pozor na odrazy je šílenost.
V civilizovaných zemích se laser takového výkonu (jestli ho ten nástavec opravdu má) nejen nenabízí v ukazovátkách, ale podmiňuje velmi přísným krytováním, doplňkovou ochranou zraku a ještě kvalifikovanou obsluhou.
Je to asi jako prodávat dětem kulometnou munici, ovšem jen proti podpisu že jim bylo 18 a že do ní nebudou třískat kladivem
Cinani poslou az 200mW bez mrknuti oka, o nejakem podepisovani cehokoliv krome platby nemluve.
Jinak nevim co bys k tomu chtel vedet, sviti pekne
Vice v diskuzich u zbozi.
- kevin_mitnick
http://www.dragonlasers.com/catalog/Hulk-Ultra-350mW-p-16193.html
Neptejte se radsi nac mi to je, specialni aplikace pri zamerovani cilu...
Podstatne ale je, ze mi to prislo az domu nejakych 8 dni po zaplaceni a jediny papir co jsem musel podepsat byl pro chlapa od UPS. Zadne omezeni, zadna kontrola. Kazdemu to bylo jedno. At zije volny trh...
Sry za OT - ale ten pečený ježek mi nedal...
A kutilmile - nelituju tě