chyba při zapnutí
Moderátor: Moderátoři
chyba při zapnutí
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Start-Spustit-napis MSCONFIG, stiskni OK
Zalozka BOOT.INI...muzes zkusit KONTROLA VSECH CEST SPUSTENI, melo by to vyhledat vsechny zavadece OS a ten ktery nikam nepovede smaze...pokud to nepomuze, smaz ten co nechces, nebo nastav cas na 1s, aby to jenom probliklo pri bootu systemu.
Na to zapomeň PC je mimo můj rozsah,takže jsem v tom nebyl,ale díky za rady vyzkouším to.stepa píše:Hrabal ses v tom...to se deje. Predpokladam, ze mas jenom jeden OS.
Start-Spustit-napis MSCONFIG, stiskni OK
Zalozka BOOT.INI...muzes zkusit KONTROLA VSECH CEST SPUSTENI, melo by to vyhledat vsechny zavadece OS a ten ktery nikam nepovede smaze...pokud to nepomuze, smaz ten co nechces, nebo nastav cas na 1s, aby to jenom probliklo pri bootu systemu.
rezis píše:proc tak slozite. Tento pocitac - vlastnosti - ostatni -moznosti start - a tam odskrtnou zobrazovat nabidku.
PS: Mam windows v angličtině tak omluvte nepřesnosti.
A proc tak neucinne? Nahodou bude mit druhy OS a bude se v tom zase vrtat, protoze takhle to vypne uplne...ja rikam odstran pricinu, NE nasledek.
Hele nerozčilujte mne už podruhé píšu,že já jsem se v tom nevrtal těmto věcěm nerozumím,tak do toho nelezu.Jestli mne někdo navede přesně,tak to zkusím,ale pokud přesně nepochopím,co mi radíte,tak zavolám odborníka.stepa píše:rezis píše:proc tak slozite. Tento pocitac - vlastnosti - ostatni -moznosti start - a tam odskrtnou zobrazovat nabidku.
A proc tak neucinne? Nahodou bude mit druhy OS a bude se v tom zase vrtat, protoze takhle to vypne uplne...ja rikam odstran pricinu, NE nasledek.
pajosek2 píše:Hele nerozčilujte mne už podruhé píšu,že já jsem se v tom nevrtal těmto věcěm nerozumím,tak do toho nelezu.Jestli mne někdo navede přesně,tak to zkusím,ale pokud přesně nepochopím,co mi radíte,tak zavolám odborníka.stepa píše:rezis píše:proc tak slozite. Tento pocitac - vlastnosti - ostatni -moznosti start - a tam odskrtnou zobrazovat nabidku.
Pajosku, nevim proc se rozcilujes? Jestli ti jde o to, ze jsem psal, ze se v tom zase budes vrtat, tak to bylo mysleno ve smyslu opetovneho hledani priciny, proc nemas na vyber mezi nainstalovanymi OS. Akorat jsem Rezisovi napsal, ze kdyz budes chtit druhy system, tak se do jeho volby nedostanes a budes hledat pricinu PROC
pajosek2 píše:Tak to se omlouvám,špatně jsem to pochopil,ale když jsi na začátku psal,že jsem se v tom vrtal,tak se mne to trochu dotklo,fak je to mimo moji oblast.Trochu jsem si nechal ujet vlak,co se počítačů týká.
V pohode, nic se nedeje...na zacatku jsem vyvozoval z tohoto:
ze to je tvuj pocitac...to jsi nasledne vysvetlil.Při každém zapnutí PC se mně ptá jaký systém chci spusti.
To "zase vrtani" jsem v posledni reakci, ktera te vytocila, asi zvolil blbe(Omluva), ja kdyz se v necem vrtam, tak to znamena ze opravuji/upravuji
sry OT
pajosek2 píše:Taky nevím,který systém bych nechtěl Windows profesional nebo windows profesional /boothscreen/ .Jaký je v tom rozdíl?
Jsou tam nejake prekrizene zavadece...holt MS
Mel jsi zkusit tu kontrolu vsech cest spusteni, jak jsem ti psal...ten jeden by ti to odstranilo, pak staci restartovat a mas klid.
Mel by se nachazet primo v rootu(patrne disk C:) disku, na kterem je nainstalovany system.
PS: root je korenovy adresar...tzn kdyz rozkliknes napr. disk C: