Technics SL-EH770

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xmarty08

Technics SL-EH770

#1 Příspěvek od xmarty08 »

Mám tu měnič na 5CD Technics SL-EH770-Hi-Fi věž propojená systémovejma kabelama s jedným společným zdrojem... Problém je v zřejmě slabé optice, čištění nepomohlo a laborace s trimrem je složitá, protože bych to kvuli každému hnutí trimru musel rozletovat a rozmontovat...a výsledek by nebyl dobrej na dlouho. Tak bych rád objednal novou optiku, ale nevím jaký tip, není na ní vůbec žádný štítek a na Philipse se to nějak nepodobá a navíc jezdí na šneku, to jsem u Technicse ještě neviděl. Nevíte co tam může být? Mohu poskytnout fotku :)
xmarty08

#2 Příspěvek od xmarty08 »

Asi už jsem něco objevil u KTS, je to CD jednotka RAE0152Z od fy Panasonic, aspoň podle obrázku je to ona... Ale chtělo by to nějak ověřit. Kde je lepší to koupit, vždycky jsem je bral u AGB elektro, ale teď mají webovky, ve kterejch neumim nic najít :? -pokud neznám přesnej tip
san_jose
Kontaktovat uživatele:

Optika

#3 Příspěvek od san_jose »

V tomto modelu je RAE110...na plastovém šasi optiky najdeš označení E11 nebo tak nějak. Sled motor je uložen naplocho. Běžně se dá koupit v Ame a v Kéru nebo v servisu Panasonic.
xmarty08

#4 Příspěvek od xmarty08 »

Na šasi je označení E15 a RAE110 vypadá úplně jinak, než to co tam mám... RAE0150Z je tomu úplně nejblíž i co se provedení mechaniky týče.
san_jose
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od san_jose »

Aha, tak to jo. Pokud tam je E 15, tak je opravdu RAE150. Pak má spindle i sled motor nastojato. Myslel jsem, že to je starší model. :D
xmarty08

#6 Příspěvek od xmarty08 »

Super, takže ji mohu klidně objednat, až se dohodnu s majitelem na ceně, původně jsem počítal tak s něčím do 500... Ale optiku Panasonic jsem tam nečekal. Díky za pomoc :D
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“