Vysoká škola
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
Cust píše:jaké máš téma?
zvědavec!
Ale ale ale
DC/DC convertors for driving high current white LEDs for mobile phone platforms...a delam to u STMicroelectronics. No nekomu se to nemusi zdat jako extra tema, ale chtel jsem navrhovat DPS, bastlit, merit a nezasekat se diplomkou ve skole, ale delat u firmy a to mam.
http://www.airshipclub.com/, asi tak castecnej uvazek, je to prima, ale nevidim to na vecnost. Pristi/prespristi semestr bych se chtel zkusit upichnout v ST na aplikacnim, to by mi vyhovovalo(jsou tam prijemny lidi)...ale je to ve hvezdach. Tou diplomkou mam alespon trochu otevreny dvere, uz me budou mit otuklyho a sance bude vetsi
A co jsi delal ty za diplomku(katedru bych ti tipnul Obvody) a v kterym ses "ustavu"?
teda je to OT v tomhle vlakne, ale tema sedi
Sendyx píše:Blbost, učíš se matiku, fyziku a další věci kolem. Tam, kde čtenář amára maximálně ví, inženýr odvodí nebo ví proč. Je fakt, že spoustu věcí jsem nikdy nepotřeboval a o některých, ze kterých mám zkoušku, nemám ani šajn.
k tomu aby se člověk mohl dobře naučit elektroniku, nepotřebuje mít vysokou školu
líbilo by se mi jen úzce specializované studium analogových systémů a jednočipových uPočítačů, třeba na 2 roky, bez nadbytečných informací
- stanvinkler
-
rip