Eurosong
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Eurosong
Byl tady prosím někdo, kdo se domníval, že s tímhle pištěním ve stylu nachlazené Britney Spears má šanci na úspěch ?
Vůbec to semifinálové kolo a hlavně výkony některých účastníků mě přesvědčili o tom, že buď patřím do blázince já, nebo oni.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
ZdenekHQ píše:Jestli ono není někdy lepší, když se člověk narodí úplně blbej...
Někdy si říkávám: "Vidíš vidíš - kdyby ses tenkrát ve škole hůř učil, moh´ jsi mít dneska pěknou hliníkovou lopatu a klid...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:fakt nechápu, proč tě nějaká mediální rajda tak rozhodí...
Protože to vysílají na čt za moje peníze místo Jílkové
Na výstup Terezky s písní Have Some Fun jsem byl nucen reagovat pro uklidnění nervů vložením speciálního DVD pro seniory do přehrávače. Obsahem byl černobílý záznam koncertu Deep Purple z roku 1972. Hlasitost poněkud výš. Řeknu Vám, fakt ty kluci byly dobrý a ta pastva pro oči - hlavně ty pačesy a obří varhany s charakteristickým "elektronkovým" zvukem.
No nic, dneska to už málokdo poslouchá.
Hejnicek píše:Eurosong je pro hodně silný nátury.
Na výstup Terezky s písní Have Some Fun jsem byl nucen reagovat pro uklidnění nervů vložením speciálního DVD pro seniory do přehrávače. Obsahem byl černobílý záznam koncertu Deep Purple z roku 1972. Hlasitost poněkud výš. Řeknu Vám, fakt ty kluci byly dobrý a ta pastva pro oči - hlavně ty pačesy a obří varhany s charakteristickým "elektronkovým" zvukem.
No nic, dneska to už málokdo poslouchá.
Možno by si sa divil, počúvajú to viacerí, (hlavne stredná generácia), len sa tým nechvália...
Ty varhany se fakt nedají přehlédnout, legendární Hammond B3 vzadu odkrytované-usměrňovačky, trafa, elyty, obdivuju co ta konstrukce musela vydržet, Lord nástroj nijak nešetřil a přece to hrálo!
Skvělý je i koncert v Royal Albert Hall se symfoňákem, ten je barevně a je zážitek vidět jak hráči orchestru napřed hrajou s koženou tváří a až postupně je reakce publika nastartujou
Eurosongy mě naštěstí míjejí, ale to je asi přirozená generační zákonitost a nedělal bych z toho vědu. Podstatné je, dokud si člověk může vybrat a není mu nic vnucováno. Což je v případě české FM scény už docela problém.