sample.microchip.com , zaregistruj se - nesmíš ale mít email na seznamu, yahoo, gmailu a od ostatních free poskytovatelů. pak už si jenom vyber součástky, vyplň počty ( můžeš objednat max 4 druhy a od každého 3 ks) a potvrď. Přijde to asi za 2 týdny. Jediná škoda je, že to dost lidí zneužívá a prodává to dál....
Ctěl jsem se zeptat když si objednám vzorky od freescale (byly by to 4 tlakové čidla) jestli se platí nějaké clo.Poštovné se prý platí ,ale nevíte jak je to s tím clem?
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Ne, ted presne nevim jak u Microchip, ale nekde u MAXIMa se vybira, jak se to bude posilat. Jsou tam varianty jako obycejna posta (coz je zadamo), FEDEX, DHL a jine.
Cili vubec nic neplatis.
Včera mi došly vzorky od Maxima, přes normální poštu a zadarmo . Dodací lhůta cca 3 týdny. Super. V podstatě jsem se o této možnosti dozvěděl tu, takže se patří vyjádřit VELKÉ DÍKY
Vzorky su vsade zdarma, ale pozor, ak prekroci hodnota myslim $50 tak treba colne odbavenie, naklady sice plati odosielatel ale je s tym zbytocna praca a preto je dobre zasielku rozdelit.