Ultrazvukova cisticka

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maskot

Ultrazvukova cisticka

#1 Příspěvek od Maskot »

Dostal jsem do rukou tento zazrak,jedine co je na ni k identifikaci je stitek TESON Compact ultrasonic cleaner.Po otevreni mne cekalo prekvapeni,uvnitr je cosi c silne pripomina elektroniku z dob davno minulych.Provedeni na zpusob drivejsich regulatoru ROKE.JSou v ni odpalene koncove tranzistory BUY 69A.Prosim,nema nekdo k tomu schema??
Artaban001

#2 Příspěvek od Artaban001 »

Jedna je tady v Uploadu. Schematicky připomínala kompaktní zářivku (použitej podobnej měnič )
Maskot

#3 Příspěvek od Maskot »

Dik za upozorneni,bohuzel tohle je trochu jine.Uvidim az sezenu tranzistory,bud to pujde,nebo poleti :D
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

ROKE ? Myslíš opravdu Regulaci Otáček Kotvových Elektromotorů ? Almara plná URS modulů, přesytek, ČKD tableťáků a podobně ?
Maskot

#5 Příspěvek od Maskot »

Jo jo to presne myslim,potrapil jsem se za ta leta s nimi dost.Prechod od nich pres IRO k Simoregum byl osvobozeni :D I pres vsechny problemy kdyz jsem pred cca 2 lety odesel do duchodu jeste nekolik kusu ve fabrice i u ruznych soukromniku jsem videl.
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Tak to jseš teda pamětník :-). Já jsem se kdysi hrabal v jednom, zvaném "Elektrická hřídel, byly to 4 almary spojené dokupy a řídilo to pojezd nějakého portálového rámu. Chladiče s diodama KYY75 mám ještě schované :D
Maskot

#7 Příspěvek od Maskot »

Coz tohle to uz byla moderna :D ,kdyz jsem zacinal,meli jsme jednu masinu hnanou WL soustrojim 1,1MW cca12 ks ss motoru rizenych pomoci frekvencnich regulatoru BBC,krasne mechanick provedene.To byl krasny kus remeslne prace.
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Kdo chce vidět OPRAVDU KRÁSNOU ŘEMESLNOU PRÁCI, ať si zajde v Praze na Petřín a v horní stanici lanovky si prohlídne pohon - Ward-Leonard od Křižíka, v původním stavu, denně v provozu desítky let, mají tam strojovnu z jedné strany zasklenou právě za tímto účelem - tohle žádný Číňan nedokáže, i kdyby si naplival pod nohy a přeložil to načtyřikrát...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
PLV

#9 Příspěvek od PLV »

On ten Čínan vyrábí veškerou značkovou elektroniku a letěl i do kosmu.
Netřep se mnou!
bu2520

#10 Příspěvek od bu2520 »

já myslím, že on by to i číňanec dokázal a klidně i ve stejné kvalitě jenže by mu to žádný vykutálený obchodník nezaplatil. Obchodníci chtějí vydělávat a proto tlačí na nejnižší ceny , ale tí trpí kvalita. Co dělám posudky na zdroje, tak dvě třetiny nákupní ceny tvoří doprava a než se dostane k zákazníkovi tak je tam ještě 100 a více procent marže , je vůbec obdivuhodné že to dokážou tak ošidit, a ještě to funguje. Kdo z nás by to vůbec dokázal vejít se do jejich cen.
Hill
Administrátor

#11 Příspěvek od Hill »

PLV píše:On ten Čínan vyrábí veškerou značkovou elektroniku a letěl i do kosmu.

Jo, dvě stovky jich ohýbalo svazek z bambusů a ten kosmonaut se nestihl pustit...
Cust

#12 Příspěvek od Cust »

jojo, číňani mají hroznou pověst díky všem těm výrobkům, které jsme si my kupující vybrali
pravda je ta, že je to nejpracovitější národ v Asii a inteligence mají taky hafo - viz. obsazení vysokých škol v USA, za chvíli převálcují i vytrvalé Rusko :-) Evropa už je dávno v žope

PS: a strašně rychle se množí :-)
Sendyx

#13 Příspěvek od Sendyx »

Když budeš mít jedinou volbu - povinnost pracovat za hrst rýže, a nebudeš rozmazlený takovýma hloupostma jako je televize, internet, západní hudba, východní hudba, náboženství, svoboda projevu, teplá voda, jakákoliv voda, tak budeš taky pracovitej. 8O
Cust

#14 Příspěvek od Cust »

ve vietnamu jsou na tom s rýží podobně a nic

jednou jsem mluvil s vietnamským technikem (titul Prof. Ing.) a neuměl ani nakreslit válec v řezu na technický výkres :-) (nedělám si srandu)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“