Philips LX3700D/25S

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Philips LX3700D/25S

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás ! Nevěděl by někdo prosím pěkně kde sehnat schéma na tohle ? : Philips LX3700D/25S

Děkuji
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Posílám ti to na email?Má to asi 13MB.
xxxe

#3 Příspěvek od xxxe »

Takže se to vrátilo jako nedoručený,asi tam nemáš místo pro můj email.Dal jsem ti to teda sem na upload - Home / Schémata / Dvd (DVD_LX3700D part 1-10) a pro příště si dej email kam se ti něco vejde!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kaca »

Móóóóc děkuji ! Zkusím to vzít z toho uploadu. Na to místo u mě v E-mailu se mrknu a kdyby byl nějakej problém tak bych se Tě ještě ozval.

Tak jsem se díval hned a našel jsem tam 1250 MB volného místa. Mělo by to tam vejít.

Zkus to prosím poslat ještě jednou. Když tak to rozděl třeba do dvou nebo tří E-mailů. Mě to z toho Uploadu zobrazuje chybu v souboru. Možná je to programem v mém počítači ale na to musím počkat až přijde syn z intru. Ten je na to mrcha,,,,, vlastně machr.Ještě jednou moc děkuji.

zbynek.siroky@seznam.cz
xxxe

#5 Příspěvek od xxxe »

Máš to znovu na emailu,snad to dojde.(nemáš zapnutý nějaký antispam)?

P.S. Teď jsem to zkoušel z uploadu a jde to,jen to napsalo chybu souboru 3,tak jsem ho smazal a stáhnul znovu,pak chyba v 10 ,tak taky znovu a šlo to.Je to asi nějaká chyba při stahování nebo co ale jde to.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kaca »

Jak říkám, správce je na intru. Má tam nějakej ESET SMART SECURITI. No snad to dojde. Díky
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kaca »

Tak konečně jsem se k tomu dostal. Díky - všechno došlo O.K.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“