Sencor SCD-3404MR - problém se signálem(RÁDIO)

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Chris18 píše:Ten FM ladící díl, mám v samostatné krabičce, kolmo na plošňáku, jak jsi říkal, co myslíš tou úhlovou propjkou, mo Tě nechápu, PLS vysvětli.

To je právě to - jak je z toho vstupního dílu jeho destička vsunutá do podlouhlé štěrbiny vyříznuté do hlavní desky a dokupy je to propájené rohovým = ÚHLOVÝM spojem, tam vinou otřesů dochází k povolení některého nekvalitního zátavu a vznikne STUDEŇÁK. Propájej opatrně tenhle propoj a uvidíš - dovnitř do vstupní jednotky zatím nesahej, bez vf měřicích přístrojů ji spíš rozvrtáš než opravíš.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Chris18 píše:No co Ty nato Hill?

No co já na to? Ekkar to mezitím vysvětlil. Trochu trpělivosti, prosím, před devátou jsem přijel z práce. Někdy se mi jednoduše nezadaří kouknout sem dřív.
Chris18

#18 Příspěvek od Chris18 »

JJJ už to mám venkúú, zkusím tooo, tak zatim dík moc.
Chris18

#19 Příspěvek od Chris18 »

Hoši nevim, co pořád dělám blbě, ale furt to nejede......já už su z toho na nervy :evil:
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

No, to jsme Ti právě radili - abys TO NEVYNDÁVAL, ale jen PROPÁJEL!!! Teď to tam nedáš zpátky úplně přesně a my budeme skrz křišťálovou kouli věštit, jestli jsi to posunul doprava nebo doleva...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Chris18

#21 Příspěvek od Chris18 »

Není to posunuté vůbec, protože to mělo nohy akurát na ty ďoury v plošňáku, a tak konstrukce mňela dva výstupky taky do plošňáku a taky to bylo přesně na Ty ďoury. Ty ďoury byly přesně na Ty nohy, protože to tam šlo natlačit jen stěží, nedal, jsem to tam naopak aby sis nemyslel.
Chris18

#22 Příspěvek od Chris18 »

A ještě něco, nejprve jsem to jen propájel a šlo to pořád stejně, pak jsem to vypájel a propájel jen ten modul uvnitř a ono to šlape pořád stejně.
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Pak je závada tam, kam Tě posílal Hill - v obvodu AVC, který zajišťuje speciálně u autorádia nerušený příjem i při velkém kolísání síly signálu při jízdě. AVC si myslí, že přijímáš extrasilný signál a zmenšuje zesílení ve vstupní jednotce na minimum - něco Ti tam kmitá a dělá to paseku. Bez schématu jen takhle z voleje víc nevyvěštím - ale je to buď nějaký podělaný elyt, který má vysoký ESR a neblokuje tak, jak by měl, nebo rozlomený nebo jinak mechanicky přerušený keramický kond - také na blokování, ale vf. Chce to schéma...
Chris18

#24 Příspěvek od Chris18 »

JJJ tohle sem si také nejdřív myslel, jestli nebude problém v ňáké součástce.

No jo, tak přeměřím všechny elyty a čeknu keramické kondy a také je přeměřím.

Dík za radu. :wink:
Chris18

#25 Příspěvek od Chris18 »

EKKAR našel jsem na downloadu, našeho fóra v sekci autorádia, soubor s názvem S4403, možná by to mohlo bejt ono...:D
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“