Notebook acer a rozoberanie
Moderátor: Moderátoři
Notebook acer a rozoberanie
EDIT: navic tam neni klasicke prepinani s odpojenim repracku ale bud se spina napeti kter to primo odpoji v IO nebo maji sluchat samostany zesilovac a je to podobne.Nevim co tedy moc chces spravovat. Navic pujde poznat pajeni.
PabloX píše:Mate pravdu asi bude najlepsie ist s nim do servisu. Ak to trva mesiac,ot nejak prezijem leob jeden znamy mi zabil ze to trva 4 mesiace :-O
Tvoj známy je SOMÁR a KO*OT DREVENÝ - lebo zákony platia pre všetkých a na reklamáciu/záručnú opravu, rešp. jej vybavenie má predajca IBA 30 DNÍ, počínajúc dňom podania reklamácie - nie oznamom o jej prijatiu/neprijatiu. Upozorňujem - PREDAJCA - nie servis. Lebo ak Ti predali vadné zariadenie, ručia aj za poslanie do opravy - a keď sa nedá opraviť, aj za vrátenie peňazí alebo výmenu za správny kus - toto Ti (aj keby bol 10x záručný) servis nezaručí, lebo on (väčšmi) s prístrojmi neobchoduje. Aj servis má lehotu ne urobenie záručnej opravy 30 dní - ale nemusí Ti prístroj vymeniť - iba ak sa nedá opraviť, vystaví ti potvrdenie o nutnej výmene pre predajcu - a s tým sa už musíš dohadovať sám.
Iná vec je, ak sa prístroj dáva do opravovne PO ZÁRUKE - tam je možné, že servis nemá odpovedajúci ND alebo čaká na jeho dodanie od výrobcu - v takom prípade je taká 4 mesačná lehota na opravu sice hraničná, ale ešte možná. No ja osobne bysom taký prístroj, na ktorého opravu bysom musel čakať viac ako mesiac, radšej namiesto nechávania v servise vyhodil rovno otvoreným Woknom ku kontajnerom...
A kutilmile - nelituju tě
Po dvou mesicich mi ho privez, jdu ho zapnout a disk neni zapojeny (datovy a od zdroje). Tak jsem mu volal mam si porusit zaruku a disk si mam zapojit sam.