Schéma Panasonic TX-21JT1P k dispozici

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenys
Kontaktovat uživatele:

Schéma Panasonic TX-21JT1P k dispozici

#1 Příspěvek od Jenys »

Našel jsem toto schéma, chtěl jsem ho dát do uploadu, ale nějak to se mnou nekomunikuje. Když se přihlásím, napíše mi to, že je špatné jméno či heslo. Tak nevím, tedy jak to mám napsat, když se s tím co mám, normálně přihlašuji sem do fóra bez problémů. Kde je tedy chyba :?:

Dám sem úvodní stránku od schéma a pokud to někoho bude zajímat, dejte vědět a nějak se domluvíme jak to poslat :wink:
Přílohy
Panasonica.jpg
(142.7 KiB) Staženo 39 x
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Tam se musíš zaregistrovat znova.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jenys »

xxxe píše:Tam se musíš zaregistrovat znova.

Hm, tak to je pěkný podraz...když jednu registraci už mám. Proč je to takto složité a nestačí jedna registrace :?: :?:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
xxxe

#4 Příspěvek od xxxe »

Je registrace tady na foru a na uploadu zvlášť.Ale zaregistruješ se tam pod stejný nick,jde to.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jenys »

xxxe píše:Je registrace tady na foru a na uploadu zvlášť.Ale zaregistruješ se tam pod stejný nick,jde to.

Děkuji, zkusím to :wink:
Jak jsem četl zpětně příspěvky, tak se nad tímto způsobem podivovalo více uživatelů :idea: :(
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“