Novinky?

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stasek

Novinky?

#1 Příspěvek od stasek »

Tak jsem si přečetl, že neaktivní uživatelé byli odstraněni. Ještě začátkem měsíce jsem komunikoval a teď jsem najednou nováček. To jestli jsem nováček, nebo uživatel apod. je mi jedno ale znovu bych podotknul, že chybí databáze schemat. Alespoň já ji nevidím. Díky za odpověď.
alovka
Zakladatel fóra/superadmin
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od alovka »

Žádný strach, proběhl upgrade fóra, proto ten nováček, rating příspěvků byl posunut o něco nahoru. Jinak databáze schémat je v souborech\Schémata.
Jelikož plánuju rozjet FTP, časem tyto schémata budou přeneseny na ftp server a zde na webu nebudou. Ftp rychleji přenáší data a hlavně tam bude dost místa pro kopu souborů. Ale klidně mohu soubory zase přejmenovat dočasně na databázi schémat.
Raptor181
Moderátor

#3 Příspěvek od Raptor181 »

ALOVKA prosim ta nenechaj sa hlavne ukecat a ak potrebujes pomoct s FTP daj vediet.

Velmi pekny dizajn stranok....vsetka chvala...
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
alovka
Zakladatel fóra/superadmin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od alovka »

:coolglema:
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“