Generátor SECAM
Moderátor: Moderátoři
Generátor SECAM
A pak přišly PICky a v 90. letech byl generátor PAL i s napájením 9V destičkovkou velký jak Ťingťongský multimetr za 200,-...
A kutilmile - nelituju tě
- Peterseal
P.S mam este jeden generator v AR: 1986-2
- Přílohy
-
GENERATOR MREZI.PDF- (521.82 KiB) Staženo 137 x
- Peterseal
PRE kondik: co ak opravuje nejaky FTVP napr TESLA 4401A alebo nejaky taky co nema dekoder PAL? A robi to len ako hobby,co ja viem ako zberatel?
Potom to vyuzitie ma.
- Přílohy
-
TELEVIZNY GENERATOR.PDF- (617.85 KiB) Staženo 165 x
http://www.cosmedtech.ru/cmt/c_pdf/SECAMcoder2.pdf pod názvem "prostoj secam coder"... ale kde sehnat ten K174CHA12 to fakt netuším...
Takže zatím televize, co mají pouze SECAM provozuju se settopboxem, kde se dá SECAM nastavit... Generátor na seřizování (resp. DVD s obrazci) mi tak jede jen černobíle, což u mříží nevadí vůbec a RGB se stejně zeřizuje na černobílém obraze (na stupnici šedé)...
Naprogramovat generátor videosignálu do PIC bych taky někdy chtěl zkusit, ale jaksi pořád není čas...
Jo a to co je nahoře z Amara je pouze Čb.
urbanek píše:........."... ale kde sehnat ten K174CHA12 to fakt netuším...
...........
Equivalent je NE561.- ИС фазовой автоподстройки частоты до 30 Мгц.
V ruskom popise je : К174ХА12 Многофункциональная схема для работы в качестве ФАПЧ с защитным контуром обратной связи в режимах синхронного AM детектора и ЧМ детектора - no mne to veľa nehovorí.
jandu píše:Equivalent je NE561.- ИС фазовой автоподстройки частоты до 30 Мгц.
V ruskom popise je : К174ХА12 Многофункциональная схема для работы в качестве ФАПЧ с защитным контуром обратной связи в режимах синхронного AM детектора и ЧМ детектора - no mne to veľa nehovorí.
Translátor by EKKAR:
"IO fázového automatického dolaďování kmitočtu (= PLL) do 30MHz"
a další řádek " K174ChA12 - Multifunkční integrovaný obvod pro FAPČ (= PLL) s ochranným zpětnovazebním obvodem s funkcí synchrodetektoru AM/FM".
Tohle už je srozumitelnější, než ty ruský šišli-mišli?