Do nedavna jsem si porad doleval inkoust do stare canonky
Kupodivu sem zjistil
Kazde rady atd na toto tema budou urcite uzitecny nejen pro me ..
Moderátor: Moderátoři
striker píše:Ahoj chtel jsem se zeptat , zdali nekdo experimentujetepripadne jaky mate zkusenosti...
Do nedavna jsem si porad doleval inkoust do stare canonkypo zakoupeni novy laserovky sem zacal zjistovat jak je to s doplnovanim toneru u novych tiskaren...
Kupodivu sem zjistilze samotny tonerovy prasek jiz nestaci
) a potreba cipu je nevyhnutelna;) Zkousel nekdo z Vas koupit chip ze zahranici a doplnovat si toner sam ci to nejak jinak obejit atd.. ?
Kazde rady atd na toto tema budou urcite uzitecny nejen pro me ..
rezis píše:A vyplati se to? Vzhledek k tomu koli stoji toner a kolik vydrzi jsem nad tim neuvazoval. Při nakladech 30 haleru na stranku a jeho zivotnost ....
Deny píše:rezis píše:A vyplati se to? Vzhledek k tomu koli stoji toner a kolik vydrzi jsem nad tim neuvazoval. Při nakladech 30 haleru na stranku a jeho zivotnost ....
Vyplatí si nechat starou inkoustovku, která kdysi před 10 lety stála skoro 10tisíc, ale má náplň 20ml, některé i 40ml a vydrží relativně dlouho, než nové tiskárny za 1.200,-Kč s náplní cca 7ml, které hrozně žerou a to i když člověk netiskne, neboť si samy čistí trysky a tím spotřebovávají inkoust. Kamarád má udělanou zásuvku master-slave a tak se mu tiskárna při zapnutí PC sama nastartuje. Po cca 1 roce užívání s minimálním tiskem to po něch chce novou náplň. Některé staré věci jsou lepší nechat a nevyhazovat.