TUNELOVÁ DIODA TESLA GE 133

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Smus

TUNELOVÁ DIODA TESLA GE 133

#1 Příspěvek od Smus »

Již několikrát zde někdo hledal pro opravu některých osciloskopů TESLA Brno tunelové diody.
Já jsem je před pár dny sehnal v ELEXu v Brně (elexbrno.cz).Ještě tam nějaké měli.Cena: GE 133 100 Kč/kus.Měli i jiné typy řady GE 13x.Byli ochotni zaslat i na dobírku.
Snad to ještě někomu pomůže.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jenys »

Smus píše:Již několikrát zde někdo hledal pro opravu některých osciloskopů TESLA Brno tunelové diody.
Já jsem je před pár dny sehnal v ELEXu v Brně (elexbrno.cz).Ještě tam nějaké měli.Cena: GE 133 100 Kč/kus.Měli i jiné typy řady GE 13x.Byli ochotni zaslat i na dobírku.
Snad to ještě někomu pomůže.

Jak se k té tunelové diodě dostaneš v tom Elexu na inetu? Já to tam nemůžu nikde najít :cry: Snad jedině tam zítra zavolat :idea:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Smus

#3 Příspěvek od Smus »

Poslal jsem tam mailem dotaz na možnost opravy svého osciloskopu BM463, kde jsou 2 ty tunelky v časové základně.Odpověděli mi, že oprava je možná protože ty tunelové diody ještě mají a jsou ochotni je zaslat i nadobírku.Při osobní návštěvě asi po týdnu jsem je tam zakoupil a viděl jsem že tam mají i jiné typy z té řady GE 13x.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jenys »

Smus píše:Poslal jsem tam mailem dotaz na možnost opravy svého osciloskopu BM463, kde jsou 2 ty tunelky v časové základně.Odpověděli mi, že oprava je možná protože ty tunelové diody ještě mají a jsou ochotni je zaslat i nadobírku.Při osobní návštěvě asi po týdnu jsem je tam zakoupil a viděl jsem že tam mají i jiné typy z té řady GE 13x.

Děkuji, tak to zkusím přes mail a uvidím. :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“