Automatické aktualizace
Moderátor: Moderátoři
Ta trojka by mohla být lepší. Jednou se to přece musí povést, že po instalaci nové verze programu se mi nebude stýskat po té staré...
Jenys píše:vav píše:Po aktualizacii avastu je to ok,
A jsi si jistý, že Avast je antivir![]()
P32 napsal:
b) odkdy je avast antivir ? Jsem myslel, źe je to jen rezidentní zdržovací vir
Hezky jsi to napsal
p32 píše:Jenys píše:vav píše:Po aktualizacii avastu je to ok,
A jsi si jistý, že Avast je antivir![]()
P32 napsal:
b) odkdy je avast antivir ? Jsem myslel, źe je to jen rezidentní zdržovací vir
Hezky jsi to napsalNěkdo to ví hned a někdo až po aktuailzaci "antivirového" programu. To by snad měl zjistit každý antivirový program i když je už měsíc neaktualizovaný. Je vidět, že jsi opravdu znalec, skláním se až k zemi.
Hm, děkuji za poklonu...to víš....už jsem se s Avastem kamarádil dost let, tak Já o něm nemám pochybnosti. A pokud vím, tak mě se aktualizoval několikrát za den, takže NO Problem
-
Návštěvník
-
Návštěvník
Po včerejším upozornění na nové Internetové viry a červy, jsem si šel vyzkoušet zda mi jdou dělat aktualizace windows XP. Hrál jsem si s tím snad čtyři hodiny na dvou discích. Windows Update mi jde automaticky jen z Intenret Exploreru, jenže na tom Update serveru mi nenaběhlo upozornění, že mám potřebu nainstalovat AktivX, bez něhož to opravdu nefunguje a nejdou aktualizace spustit. Zkoušel jsem tam dělat všelijaké instalace doplňků, aktualizací, co jsem pro IE našel, i Update agenta, nic nepomáhalo. Pak jsem to nějak zmáknul na druhém disku a provedl instalaci chybějícího SP3 balíčku a po dlouhém stahování a instalcích jsem to rozběhal. Aktualizace se nainstalovali a jde to jak má
Potom jsem se vrátil k prvnímu disku a znovu zkoušel vše možné a stále nešlo zprovoznit Update server, ani přeinstalace IE7 nepomohla, ani nic jiného. Já IE moc nepoužívám, ale některé aplikace se spouští v něm, tak jsem chtěl mít klid. No a právě tato nemožnost Update mě děsila, že tam mám asi ten vir, či co, jak včera varovali, že už napadl spousty PC pomocí chyby v IE a přes maily i bez přílohy. Pak mě napadlo zkusit obnovit nastavení IE 7 na původní.....Vivat ....
Tak se ptám ostatních, jak jste na tom vy
Jestli ho tam náhodou někdo nemá pomůže zjistit remover od Symantecu.
http://www.dufi.net/Run/FixDownadup_Symantec.rar