Ponuka na FTP - 100Mbps

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zawin

Ponuka na FTP - 100Mbps

#1 Příspěvek od zawin »

Dobry den, com administrator stranky svetelektro.com a dostal som ponuku na FTP server zo 100Mbps konektivitou a s priestorom nieco cez 1TB, preto som dostal napad spravit nejaky centralny FTP server pre CZ/SK elektro weby, aby sa uzivatelia nemuseli trapit s downloadom s rapidshare.
Budem mat pravepodobne aj vzialenu spravu FTP, takze by som to zarven aj triedil a FTP by bolo zabezpecene aj proti zmazaniu, bol by tam akurat adresar upload s plnymi pravami a ja by som to potom s toho uploadu triedil.

Na vyskusanie rychlosti mam zatedy vytvoreny skusobny ucet:
FTP: slovak-server.eu
meno:elektro
heslo: elektrika

Takze ak by bol zaujem bol by som rad, mozte sa vyjadrit... :)
Split

#2 Příspěvek od Split »

mno neviem ci oni budu chciet nejaku spolupracu so svetelektro.com...isteho casu tu bola diskusia a dost ostra....
Vsetko co sa da pokazit sa raz pokazi.
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

Hele a jak to vidis se spolehlivosti a trvanlivosti?
Potrebovali bychom z fora kde jsem moderator taky nekam ukladat klidne placene.Ale musi to byt zalohovane
Internet - metla lidstva
SMITH

#4 Příspěvek od SMITH »

Myslím ,že to nieje zlý nápad. Na všetkých weboch ide hlavne o elektroniku a je omnoho lepšie mať knihy a inú elektro dokumentáciu na jednom dostupnom FTP.

Som za takéto riešenie a som ochotný aj prispieť na chod.
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

A nic admin nam zmiznul. A pripojit se mi nejde.
Internet - metla lidstva
zawin

#6 Příspěvek od zawin »

Zdravim, nie nezmizol som, co sa tyka bezpecnosti bude to na RAID poliach. Ak bude zaujem by som ho poziadal po case aj na zalohu na DVD media.
FTP ide, len pokial sa chces pripojit cez IE alebo operu musis zadat adresu ftp v tvare ftp://elektro@slovak-server.eu
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“