teče pračka Philco Soft line

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
autojacek

teče pračka Philco Soft line

#1 Příspěvek od autojacek »

při praní teče zespodu,vyznáte se někdo-může to být prasklá hadice? nebo prorezlý buben?zkusím odmontovat zadní kryt a kouknout neodborným okem,ale každou radu uvítám...jdu na to ,díky za odpovědi.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Zdravim sundej kryty a koukej kudy. Videl jsem buben ktery v jedne casti rozparal hrebik co zustal v monterkach. Dotycny obtahl buben tou sorovou gomou co se pouziva na kabely a pracka zas jede :wink:
triodon

#3 Příspěvek od triodon »

můžeš mít taky dírku v manžetě, nebo málo utažený filtr čerpadla, nebo špinavé těsnění toho čerpadla,zpravidla teče hadice z vany do čerpadla, chce to posvítit baterkou v provozu.,pokud je voda která teče špinavá-hnědá či černá, tak teče skrz ložiska, to by byla ale dosti velká oprava, ale pokud při ždímání neřve jako parniválec,tak to tím nebude.
Návštěvník

#4 Příspěvek od Návštěvník »

V hadici mezi bubnem a filtrem jsem našel 5 mincí,1 náušnici-tak jsem to vyndal.Pak mi ještě poraďte-při čerpání vody ven řve čerpadlo a většinou,když je zahřáté a pere se na větší teploty.Když dám po delší době do vychladlé pračky vyždímat věc,tak už neřve.Dík.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“