ESR merač

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
krutor

#31 Příspěvek od krutor »

Atlan píše:Tak som si zbastlil KE 1/2004

MAl som jeden zly kondik odlozeny funguje to :)

Máš to pěkný, taky se ho chystam stavět. V jakym typu krabičky to máš zabudovaný?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jenys »

Hm, tak to vypadá dobře :wink:

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána.Viz PRAVIDLA, odst.14b)
Hill
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Atlan

#33 Příspěvek od Atlan »

Krabicka...hmmm Z34B ale navrhol som novy plosak res zmensil povodny :) V krabičke je aj miesto na 9V bateriu :) tak tak to tam voslo :)
Plosak mam prekresleny do eagle 4.16r2. Ak by mal niekto zaujem.. nech sa ozve :) pripadne dam na upload....:)
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jenys »

Tak mi včera došla stavebnice ESR od Zajíce, dostal jsem se k tomu až dneska, zapájel jsem to a smontoval, funguje to, jupííí....tak jsem spokojenej :aplause:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
adept

#35 Příspěvek od adept »

Výborně a jak dlouhé zkušební šňůry používáš? Musí být symetrické ?
A jak se to nastavuje,uvažuji též o koupi, adept.

Hill
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jenys »

Hill

Mám k tomu normální šňůry k multimetru, ty jsou stejné, jen jiná barva, což zde není potřeba. Ale zbytečně dlouhé ty šňůry asi být nemají, nevím. Víc odpovědí ti dá přímo Zajíc, nebo někdo zde na diskusi :wink:
adept

#37 Příspěvek od adept »

Zdravím a děkuji zítra objednávám , AHOJ.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Jenys »

Jojo, tak do deseti dnů to budeš mít doma. Jen je potřeba hned dát do objednávky i adresu, já to tam nedal na poprvé a on vůbec nereagoval, prý tam musí být adresa, jinak takový mail vyhodí. Myslel jsem si, že mi dá ještě vědět, že vůbec přijal můj mail a že se teprve domluvíme, že se na něco ještě zeptám.....tak to ale u něj nefunguje. To jen pro zajímavost :wink:

Hill
adept

#39 Příspěvek od adept »

Ahoj tak já na každou objednávku zadávám adresu a žádný problém.(zatím) nebyl.Už jsem o tomto měřiči slyšel dříve ale nějak se mi nezdál,za tak nízkou cenu,teď už v je to potvrzeno . :hola:

Hill
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Jenys »

Hill

No já to tehdy nedával ještě jako konkrétní objednávku, chtěl jsem jen říct, že bych měl zájem a právě zjistit nějaké věci o tom...nenapadlo mě, že takové maily neakceptuje a hned vyhazuje a proto tam nebyla ta adresa. Chybami se člověk učí :lol:
krutor

#41 Příspěvek od krutor »

Tak jsem také zbastlil tester z KE 1/2004. :D
Přílohy
ESR tester.JPG
(264.17 KiB) Staženo 387 x
kaarfii

#42 Příspěvek od kaarfii »

Pěkná práce. Kde všichni berete měřáky od Metry? Metra je ještě vyrábí nebo už jenom vyprodává sklady?
Devo70

#43 Příspěvek od Devo70 »

Staré páky majú predsa zásoby. Ostatní sú odkázaní na čínske haraburdie. :) Metra vyrába a predáva, ale ceny sú nehorázne. Keď sa niečo likviduje, treba byť v správny čas na správnom mieste (inak skončia v šrote).

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána. Používej konečně tlačítko Obrázek nad a pod vláknem!
Hill
kaarfii

#44 Příspěvek od kaarfii »

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána. Používej konečně tlačítko Obrázek nad a pod vláknem!
Hill

Občas něco zahlídnu na Aukru, jak se toho někdo zbavuje. Takže asi dělám chybu, pokud nekoupím.
Jancis1

#45 Příspěvek od Jancis1 »

Ja som sa už viac krát stretol s tým, že kondík mal dobré ESR, ale malú kapacitu, takže merám oboje pri velkých kapacitách. Napr. včera som opravoval domáce kino a dva kondenzátory boli na meranie ESR dobré, ale z pôvodných 2200uF mal jeden len 800uF a druhý 1200uF.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“