sencor sdv 2504
Moderátor: Moderátoři
sencor sdv 2504
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A proč? Vyměníš motor a klekne optika či elektronika...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Peterseal
kondik píše:michaela píše:v průběhu přehrávání se zasekne a nereaguje na žádná tlačítka (kromě off). Snažila jsem se pročíst na fóru nějaké příspěvky, ale nejsem z toho moudrá.
V prvom rade skontrolovať zdroj a známe elity, potom podľa všetkého spindle a možno aj páskový vodič. (veľa zdaru).
Tak to je samozrejmost...ale ona to opravovat nebude. Tak som jej napisal cenu za motor, lebo ak su to elity tak to nude stat este menej.
P.S SENCOR v pslednej dobe straasne upadol
- Peterseal
michaela píše:Tak jsem zjistila, že když přehrávač vychladne (po vypojení ze zásuvky) , nereaguje ani na tlačítko on/off, zapnout se ho podaří, až když se dostatečně zahřeje, ale i tak nenačte disk a šuplík neotevře, zůstalo mi v něm dvd. Našla jsem nějakého servismana, ještě jsem tam nebyla, zvažuju vaše rady a tedy radši koupit jinej šmejd? Jakej?? Ach jo, kterej z levnej šmejdů je nejmíň šmejdovatej? Jakou životnost může mít opravenej sencorek?? Ach jo.
JJ,taka je dnesna elektronika. Kup,pouzi,vyhod. A SENCOR zvlast.
Teraz to vyzera na eleltrolity v zdroji, ak by boli vadne len tie,tak by to moc drahe nemuselo byt. Ale tie niekedy odchadzaju vdaka motoru,takze moze byt vadny aj ten spidle motor,ked predtim nedobrzdil DVD.
A kvalitne DVD prehravace su podla mna PANASONIC,SONY....
P.S.Cena opravy tak cca 600SK.
-
petrfilipi