Obnova systému windows
Moderátor: Moderátoři
Obnova systému windows
Nevíte prosím někdo, jak vrátit zpět Windows i s daty na HDD???
- half-life2
- Kontaktovat uživatele:
- half-life2
- Kontaktovat uživatele:
mikollar píše:skus automaticke obnovenie systemu ASR, mne to rozchodilo win aj s datami raz z 5 pokusov tak malu sancu mas, ale ak ti tie data zmazalo tak tu pomoze fakt reinstal
Data to sice smazalo, ale když dám HDD do jiného PC a spustím program "My Recovery Files", tak to ukáže snad všechno, co tam je. Podle mě je problém v tom, že Windows XP používají systém NTFS a Linux nějaký UTF, nebo něco takového. Proto ani ten HDD v jiném PC ve Windows není vidět.
A kutilmile - nelituju tě
mikollar píše:ak ti ide len o udaje a windows ti je ukradnuty, nainstaluj si do ineho PC ovladace pre system suborov ext3 , http://www.ambience.sk/linux-disk-ext2-windows-driver po nainstalovani a restarte sa ti objavia disky ext3 aj swap, ale niekedy to nejde citat a treba znova restartovat znova.
Jde mi sice jen o data, ale myslím, že tohle můj problém nevyřeší. Koukal jsem na to a ono to zviditelní pod Windows Linuxové data na disku. Oni na tom disku v podstatě na první pohled nejsou, protože v Linuxu ukazuje, že je HDD úplně prázdný(až na asi 2GB). Až po připojení do jiného PC kde je Windows a program RecoveryMyDisc to ty data ukáže. Bohužel je to jen stažené, tak data, které to ukáže, tak nejdou nikam uložit. Chce to licenční klíč. Ale aspoň je vidět, že tam ty data jsou.