DA převodník

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
trpaslik10

DA převodník

#1 Příspěvek od trpaslik10 »

Zdravím odborníky a zároveň bych potřeboval radu kde seženu tuhle součástku google nic nenašel česky :-(((

PCM1717E popřípadě náhradu.

Předem díky.
honza_jan

#2 Příspěvek od honza_jan »

Dívni se tady: http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/P/C/M/1/PCM1717E.shtml
A nebylo by na blázna, aby jsi si dal tu stránku do záložek a nemusel zakládat nové vlákno v případě, že budeš shánět něco jiného.
trpaslik10

#3 Příspěvek od trpaslik10 »

honza_jan píše:Dívni se tady: http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/P/C/M/1/PCM1717E.shtml
A nebylo by na blázna, aby jsi si dal tu stránku do záložek a nemusel zakládat nové vlákno v případě, že budeš shánět něco jiného.

To jsem našel taky ale já bych to potřeboval někde koupit a to jsem jaksi nenašel nebo nějakou náhradu .
honza_jan

#4 Příspěvek od honza_jan »

Tak to máš asi smůlu. Křížový vyhledavač mi nenašel žádný ekvivalent. jsou pouze 2 výrobci, kteří vyrábějí takového švába a mají i stejné označení. Naši obchodníci, které znám, nic takového v sortimentu nemají. Jeden má sice i objednávkovou službu a v popisu má dodávku nemožného ihned a zázraky do 3 dnů, ale to bude asi dovoz na kamion, protože to vyplázlo objednávkový formulář, kde to chtělo název firmy, IČO/DIČ, atd.
bu2520

#5 Příspěvek od bu2520 »

je to smd? uměl bych ho za 10 euro
taz

#6 Příspěvek od taz »

Farnell.cz za 7 euro, neplatíš ani dopravu z ameriky, máš to tady za týden, ale musíš objednat u farnell.cz, u jiných dílerů platíš poštovné.
trpaslik10

#7 Příspěvek od trpaslik10 »

taz píše:Farnell.cz za 7 euro, neplatíš ani dopravu z ameriky, máš to tady za týden, ale musíš objednat u farnell.cz, u jiných dílerů platíš poštovné.

Možná jsem to špatně pochopil ale když ho objednám poprvé tak platím 50 euro ????
Odpovědět

Zpět na „Součástky“