TV Nordmende
Moderátor: Moderátoři
TV Nordmende
Killroy
Killroy píše:Používal jsem na tuhle telku dálku RC302/HQ. Plně funkční, podpora ladění i ukládání do paměti. Nedis-Kerr jí má za slušnou cenu: http://obchod.nedis.cz/signys/signys?ac ... 3100100278 Termín sice neuvádí, ale Nedis v Holadsku jich má 11ks skladem volných. Takže si ji naskladní..
Killroy
Nedis-KERR Trutnov končí s prodejem součástek. Poslední dobou se stejně jejich sortiment stále ztenčoval (IO, co jsem u nich bral loni, už letos nevedli - vyřadili ze sortimentu). Zouzel1 má smůlu, že nemají RC302, např. RC303 doprodávají za 0,10 Kč!!!
Honza
kokun píše:Killroy píše:Používal jsem na tuhle telku dálku RC302/HQ. Plně funkční, podpora ladění i ukládání do paměti. Nedis-Kerr jí má za slušnou cenu: http://obchod.nedis.cz/signys/signys?ac ... 3100100278 Termín sice neuvádí, ale Nedis v Holadsku jich má 11ks skladem volných. Takže si ji naskladní..
Killroy
Nedis-KERR Trutnov končí s prodejem součástek. Poslední dobou se stejně jejich sortiment stále ztenčoval (IO, co jsem u nich bral loni, už letos nevedli - vyřadili ze sortimentu). Zouzel1 má smůlu, že nemají RC302, např. RC303 doprodávají za 0,10 Kč!!!
Honza
Cooo ?
kokun píše:Nedis-KERR Trutnov končí s prodejem součástek. Poslední dobou se stejně jejich sortiment stále ztenčoval (IO, co jsem u nich bral loni, už letos nevedli - vyřadili ze sortimentu). Zouzel1 má smůlu, že nemají RC302, např. RC303 doprodávají za 0,10 Kč!!!
Neplaš ho. Jak jsem napsal, Nedis Holadsko má skladem 11ks volných a pokud si to objedná, přivezou mu to do několika dní spolu s jiným zbožím pro jejich sklad. Nedis-Kerr nekončí, pouze se přeorientuje z ND a součástek na něco jiného. Asi budou dělat klasickou Conradovinu...
Killroy
Killroy píše:kokun píše:Nedis-KERR Trutnov končí s prodejem součástek. Poslední dobou se stejně jejich sortiment stále ztenčoval (IO, co jsem u nich bral loni, už letos nevedli - vyřadili ze sortimentu). Zouzel1 má smůlu, že nemají RC302, např. RC303 doprodávají za 0,10 Kč!!!
Neplaš ho. Jak jsem napsal, Nedis Holadsko má skladem 11ks volných a pokud si to objedná, přivezou mu to do několika dní spolu s jiným zbožím pro jejich sklad. Nedis-Kerr nekončí, pouze se přeorientuje z ND a součástek na něco jiného. Asi budou dělat klasickou Conradovinu...
Killroy
To Killroy - já ho nechtěl plašit, a taky jsem nepsal, že Nedis-KEER končí úplně, ale že končí s prodejem součástek - před dvěma týdny začal s jejich výprodejem.
Honza
Killroy