BMW BAVARIA CREVERSE RDS

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
paprika007

BMW BAVARIA CREVERSE RDS

#1 Příspěvek od paprika007 »

Zdravím,dá se prosím u rádia daného typu odstránit požadavek na zadání kodu,rádio nepoužívám v autě a nebaví mě po každým zapnutí mačkat kod ,nechci řešit zálohované napájení čipu ani tlačítka 1-4 podržet nepomáha ,.díky za radu,paprika.
jave

#2 Příspěvek od jave »

Pro zacatek prehod stale a spinane napeti 12V. (30 a 15)
paprika007

#3 Příspěvek od paprika007 »

Kamaráde ,ať s těma plusama kouzlím jak chci,stejně mi to pak hodí -CODE a po zadání se to rozjede,je to už starší kus a na stránkách BP návod neníí,dík
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

Pro zacatek prehod stale a spinane napeti 12V. (30 a 15)

Píše,že ho nepoužívá v autě,tudíž tu asi bude problém s trvalým napájením,řešení bude opravdu ten kód nějak eliminovat,což ovšem já osobně neumím,ale myslím,že se to dá. :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
jave

#5 Příspěvek od jave »

Jo tak tomu uz rozumim. Rozeber to a napis zda je tam epromka nebo nejlepe to vyfot. Mas programator, popr. nekoho kdo by ti pamet vycetl?? Ano pak lze pozadavek na kod vyradit
paprika007

#6 Příspěvek od paprika007 »

díky za rady,nejrychlejší to bude s 12 V minibaterií zálohuji trvalé plusko a hotovo,čau
smetreg

#7 Příspěvek od smetreg »

Zdravím, s tímto rádiem mám menší problém - nejspíše po manipulaci s baterií v autě se mi stalo to, že nejde zapnout. Vybavuji si, že zpočátku tam byl nápis CODE, ale pak jsem s tím nějak laboroval a už dlouhou dobu se mi tam nápis CODE nezobrazil, jen čtyři pomlčky. Jak zadat kód, už vím, ale nevím, jak docílit toho, aby se mi zobrazil místo pomlček ten nápis...
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Zapnout a ČEKAT......
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
smetreg

#9 Příspěvek od smetreg »

Tak skutečně - nejdříve jsem zkoušel na noc odpojit baterku a druhý den dopoledne ji zase připojit - toto nemělo na problém žádný vliv. Pak jsem tedy to radio zapnul a nechal ho puštěné, šel na nákup a když jsem se vrátil, opravdu tam svítil kouzelný nápis CODE... Děkuji za radu
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“