Zdravím , tento tranzistor je osazen ve zdroji přenosné TV Astra A3702H .Schéma této TV se mi nepovedlo nikde sehnat , tak nevím jestli tento tranzistor tam ve skutečnosti patří. Byl už měněný a i teď je z něj třívývodová propojka. I datasheet jsem hledal marně , tak nevím co tam misto toho dát. Jestli ten předemnou tam strčil takový (špek) , tak tam asi nic běžného chodit nebude. Nemáte prosím někdo radu , co tam ve skutečnosti patří nebo co tam bude běhat. Díky za ochotu..
2SD5148 = 800V/ 8A / 50W (0,2us), fullpack bez D-diody. Nahradit to půjde určitě a vyhoví tam třeba BUH517, s diodou třeba 2SD1880 a laborovat můžeš klidně třeba s BU2508AF. Doma mám nějaký schémata na Astry.
Děkuji moc za informace. Zajímalo by mně , jestli je to originál , nebo něčí náhrada. Kdybys našel schéma k mému modelu a podělil se , byl bych vděčný.
Děkuji nockrát , staženo v pořádku , originál v žádném obchodě nemají tak koupím to BUH .Jen ještě musím přijít na to , proč odešel . C610 v jeho bázi je v pořádku , jak na kapacitu tak na ESR. Studenty jsem nenašel. Asi tam dám ten nový a budu na něm držet prst. Skop mám ještě pořád rozbitý tak průběhy změřit nedokážu. Snad to nějak půjde.