Kiňácký usměrňovač pro xenonku - KTM25 30/95 KEV
Moderátor: Moderátoři
Kiňácký usměrňovač pro xenonku - KTM25 30/95 KEV
S touto závadou som sa už stretol, po nábehu usmerňovača tento hučal, po 10-tich minútach aj smrdel. Na moju otázku, ako dlho takto premietajú, mi premietač oznámil, že už roky a na smrad si už zvykli. Akurát vraj výbojku musia meniť cca za rok, lebo dlhšie nevydrží. Pri cene výbojky asi 20000 vcelku drahá frajerina. V ich prípade bol vadný istič na usmerňovači, jedna fáza neprechádzala.
Zlaté české usmerňovače, talianske IREM kontrolku nemajú, pri výpadku fáze občas zareaguje elektronika, v horšom prípade zhorí trafo...
rezis píše:Myslím že máš štěstí že ten zdroj neumí mluvit a nemá nohy jinak by tě už někam nakopal. Zkus to rozebrat věci co smrdí se opravuji celkem dobře
Myslím že by v první řadě musel nakopat servisáky kteří každý rok provádí revize letňáku před zahájením provozu.
O téhle závadě se už dva roky domlouváme se servisákama a pořád nic. Ten usměrňovač jsem samozřejmě otevřený měl ale neměl jsem s sebou měřící přístroje a tak jsem jen osahával kde to hřeje. Na nic jsem nepřišel až jsem si myslel že snad větrák ale těsně jsem při tom minul tlumivku. Ono to bylo těsně před promítáním, takže nebylo moc času. Ta je tam zašitá vpravo dole. No, budu tedy měřit a provádět hygienu na spojích. Co takhle filtrační kondíky ? Ty by taky mohly hrát v téhle závadě svojí roli ne ?
Kontrolka "chyba" môže slabo žhnúť len pri zapálenej výbojke, nakoľko je zapojená paralelne k výstupnej tlmivke.
Ešte jeden poznatok: ak pri zapaľovacom impulze chybová žiarovka silno zasvieti, môže byť skratovaná výstupná oddeľovacia dióda na výstupe usmerňovača.
Smrad počas prevádzky môže generovať aj regulačný reostat prúdu, ktorý sa za prevádzky značne zahrieva. Nie je to jeho chyba, ale vlastnosť.