Něco na plašení zvěře

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DolfiG

#16 Příspěvek od DolfiG »

ZdenekHQ píše: I poupata z růží.

Já mám skúsenosť, že im viac chutia chrizantémy, ale len určité kultivary ...

A nedal by sa spraviť ten elektrický ohradník tak, že by tam zviera prišlo len dvakrát. Prvý a posledný raz. Určité spestrenie jedálnička by nemuselo byť na škodu ...

(Brokovnica rachoce, treba na ňu zbrojný pas a náboje sú drahé. A lovná sezóna určite netrvá celých 365(6) dní do roka). :lol:
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

DolfiG píše:A nedal by sa spraviť ten elektrický ohradník tak, že by tam zviera prišlo len dvakrát. Prvý a posledný raz. Určité spestrenie jedálnička by nemuselo byť na škodu ...

Má tvůj soused nebo ty sám psa? dal by sis ho instalaci takovýho ohradníku na česneku?

Dobrý pes pohlídá pozemek proti lesní i dvounohé zvěři, nemusí se mu měnit baterie - recykluje zbytky z domácnosti, a je zdrojem i jiných benefitů než je hlídací funkce. Třeba nenechá svého pána zarůst sádlem :wink:
DolfiG

#18 Příspěvek od DolfiG »

No a dostal som to späť naplno a já som sa len pokúsil rozvinúť posledné príspevky. :cry:

Tie netradičné domáce zvieratá nejem. Dokonca ani zajaca. Tie potrhané šľachy na konci nôh mi evokujú potkana ...

Hafanov vraj majú radi a dávajú aj do klobás v jednej stredoslovenskej dedine. Prúser bol, keď havo mal svalovca. Asi zožral toho potkana ... :lol:
Crifodo

#19 Příspěvek od Crifodo »

DolfiG píše:No a dostal som to späť naplno a já som sa len pokúsil rozvinúť posledné príspevky. :cry:

Tie netradičné domáce zvieratá nejem. Dokonca ani zajaca. Tie potrhané šľachy na konci nôh mi evokujú potkana ...

Hafanov vraj majú radi a dávajú aj do klobás v jednej stredoslovenskej dedine. Prúser bol, keď havo mal svalovca. Asi zožral toho potkana ... :lol:

nejen na Slovensku :D
http://oh.idnes.cz/v-pekingu-bude-v-dob ... peking_ald
jano2

#20 Příspěvek od jano2 »

Ak sa stravuješ mimo domov,tak ani nevieš kolko si ich už zjedol,.Zo psa,vraj zdviha nohu pri čurani,nezažil si to už?
Radix

#21 Příspěvek od Radix »

V takové čínské masně je bohatý výběr.
http://funnypicturecrazy.info/2008/04/0 ... se-market/
DolfiG

#22 Příspěvek od DolfiG »

jano2 píše: Zo psa,vraj zdviha nohu pri čurani,nezažil si to už?

Rád sa najem doma. Žiaľ, z produktov z obchodu. Čo tam je pomleté, to asi vie len tá Najvyššia kozmická bytosť ...

Nohu mi nedvíha. Som už starý na takú akrobaciu. Já už len ako ten staručký Bodrik, po čupiačky ...
MOTOROLA

#23 Příspěvek od MOTOROLA »

markoni píše:Na zahradě nám páchá škody lesní zvěř potřeboval bych něco na plašení, má představa je něco na 2 ploché baterky nebo starou autobaterii pohybové čidlo které by reagovalo na pohyb zvěře klakson by je odehnal prostě energicky nenáročné kdyby to náhodou už někdo řešil tak hoď sem prosím schéma díky předem.

dodatek
aby to fungovalo v noci.

Stačí tohle zapojení? Dělal jsem to známému na ovce a spolehlivě funkční a hlavně účinné.
Přílohy
schema.JPG
(19.55 KiB) Staženo 108 x
Odpovědět

Zpět na „Poradna“