Osciloskop

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
efi55

Osciloskop

#1 Příspěvek od efi55 »

Kúpim osciloskop BM 574 alebo BM556.
Primergy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Primergy »

no, podle toho na co ho potřebuješ. BM574 je jedno kanál a myslim že jen do 10Mhz. BM556 je dvojkanál do 25Mhz.
efi55

#3 Příspěvek od efi55 »

Chcel by som to používať v oblasti nf.Zosilnovače.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stepa »

Jestli to chces na zesiky, tak bude dvoukanal lepsi vzhledem k porovnavani vstupniho signalu s vystupnim, nebo nekde v mezistupni. S jednokanalem toho moc nenameris a neodhalis. Sehnat se daji 556 celkem hojne na aukru, sam ji mam a zatim mi to staci, takze spokojenost.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
kybl

#5 Příspěvek od kybl »

efi55 píše:Kúpim osciloskop BM 574 alebo BM556.

Nechápu Tvuj dotaz,proč ho sem dáváš dvakrát.Proč rovnou nenapíšeš,že ho chceš koupit třeba tak za 500Kč!!!!!!
Nehledě na to,že nejsi ani schopen odepsat na ss,kterou jsem Ti psal asi před týdnem....
P.S Pro ostatní aby byli v obraze.Minulý týden tu měl dotaz,že chce koupit BM556.Napsal jsem mu ss,že ho mám,ale BM556A.Není to nic tajného,chtěl jsem 2500Kč.Ani nebyl schopen odepsat,třeba že je to moc,nebo tak něco.
Zase jsem se musel rozčílit...... :D
Roman
stepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stepa »

Nechci ti kazit ksefty, ale jestli je bez sond, tak 2k5 mi prijde trochu moc...ale jsou to jenom dohady...taky bude zalezet na stavu :wink:

PS: treba nevi jak se SZ ctou :)
kybl

#7 Příspěvek od kybl »

Nejde o to,kolik za to chci,staci se slusně domluvit a vše se to dá nějak dohodnout...Mě naštvalo pouze to,nejdříve něco chce a potom nedokáže ani odpovědět.Jinak sondy jsou..... :D .Stav,do poslední doby jsem ho používal,než jsem koupil nový,to je asi pul roku.
Roman
efi55

#8 Příspěvek od efi55 »

Ešte k tomu osciloskopu a tomu neodpovedaniu.Na fóre ste mi napísali ,že odpoved mám na ss.Bohužial nevedel som čo je SS.Až dnes som zistil že SS je vlasne SZ = súkromná zpráva.Takže iba tolko na objasnenie.
PS:Neviem prečo by bol problém posielať veci na Slovensko.Pošta tu funguje presne ako v Čechách.
kybl

#9 Příspěvek od kybl »

Tak to Tě omlová.K té poště..Nedokážu si troufnout odhadnout cenu poštovného.Posledně jsem posílal na SR jenom SM v obálce,na poště po mě chtěli 220Kč.A ten oscilo váží dobrejch 15Kg....Navíc spoštou mám neblahé zkušenosti.Měl jsem ještě jeden BM556 ten jsem poslal poštou,nalepil na to křehké,stejně to přišlo rozmlácené.
Roman
stepa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od stepa »

Krehke nekrehke...jsou to dobytkove. Me rozmlatili gramoradio. Mozna zkusit neco ve stylu PPL, DPD. Cena bude skoro stejna, jako posta.

Jeste k tem SS/SZ...na nove SZ ti chodi upozorneni na email, kdyz na to kliknes, dostanes se do soukromych zprav.
zdenoeddie666

#11 Příspěvek od zdenoeddie666 »

Ahoj
ja som kupil 550 za 3000SKK bez sond (to len pre porovnanie, ci uz to je vela alebo malo to uz je jedno ale je ako novy ).
PPL by som nedoporucoval co sa tyka narabania s balikmi su na tom podobne ako posta, a nepytajte sa ma odkial to viem :lol:
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“