EKKAR píše:... a v potoce lahváče...
A jednoho dne nám krásně v Jeseníkách zapršelo, potok se zvedl a lahváče byly pryč. I to se stává...
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:... a v potoce lahváče...
EKKAR píše:Přihodím si polínko na téma kouření:
Bafal jsem taky tak nějak od těch 18-19, celou vojnu (tam byly cigarety výhra - jednak kdo nekouřil, makal furt a druhak bylo možno uplácet mazáky...) a léta následující, jen jsem se vyhýbal kouření doma - ty kecy o žloutnutí záclon mají bohužel cosi do sebe, navíc celý kvartýr chytne neopominutelný odér. Před 4 lety po vyslechnutí zprávy z rádia, že vláda opět rozhodla o navýšení spotřební daně z tabáku, takže krabička nejlevnějších cigaret zdraží z 31,- korun na 34,- (co, kuřáci, kde jsou ty časy?) jsem se (možná až nezdravě) nastolicoval a s myšlenkou : "Už ode mne neuvidíte ani vindru, kazit si svý zdraví a ještě vám za to, vy ku*vy, cpát peníze do státní kasy, abyste měli co rozfofrovávat...!" jsem způlky vytahanou krabičku Startek strčil do šuplete - a už jsem ji nevytáhnul... Mám ji tam dodnes. Chce to přesvědčit se, že JÁ OPRAVDU NECHCI ZNOVU KOUŘIT Ä NIC A NIKDO MĚ NEPŘESVĚDČÍ O OPAKU. Jinak to nemá cenu.