Help s autíčky na DO
Moderátor: Moderátoři
Help s autíčky na DO
A narazil jsem - manažer místního oddělení elektro mi na rovinu řekl: ano, do místního stacionáře tyto hračky dodali oni, ale jednalo se o hračky odepsané, pocházející například z poškozených nebo vykradených dodávek zboží na jejich prodejnu, prostě dar bez nároku na záruku. A protože jde o zboží původem z PRC, není pro ně ani normálně zajištěn žádný servis, veškeré záruční problémy se řeší buď výměnou kus za kus, nebo (pokud už jsou stejné hračky vyprodány) vrácením peněz.
Protože hračky jsou mechanicky funkční, prosím fórum o radu a případnou pomoc se získáním některých komponentů: k Ferrari Enzo (jen podle vzhledu, nemá žádné označení - pochopitelně, vzhledem k původu) chybí akupack, nabíječka i ovládací vysílač, auto je cca 1m dlouhé a má ovládané kromě jízdy a zatáčení i minimálně 1 kanál světel a otevírání/zavírání dveří. Menší (asi 30cm) Nissan (asi - opět nemá žádné označení) má jen 2kanálové řízení (vpřed/vzad a zatáčení) - k němu ale chybí pouze dálkový ovladač - akumulátor i nabíječku jsem dokázal "splašit".
Neválí se někomu v rodině nebo blízkém okolí výše uvedené věci - bylo by to pro "děti", které si vždycky budou muset jen hrát...?
- Přílohy
-
Nisssan XJ9.JPG- (27.31 KiB) Staženo 118 x
-
Enzo.JPG- (33.86 KiB) Staženo 109 x
A kutilmile - nelituju tě
Jenže teď už je pozdě nadávat na chování superbordelu, když "dětem" se hračka líbí a stálo by za to se pokusit o zprovoznění. U toho "Enza" by mi stačilo zjistit, jaké napájecí napětí používá to auto, nějaký akumulátor/akupack už bych vyšpatnil - nikde není žádný nápis, označení nebo nálepka a šachta na akupack je atypická, nemá rozměry na nějaký standartizovaný aku, spíš to vypadá na akupack vyrobený bodovým svařením několika článků a zapouzdřený smršťovačkou, nabíječku není problém ubastlit - a hlavně k oběma ty vysílače...
Ale když neseženu, zase tak moc se nestane, holt budou ta auta postrkovat ručo-fučo a dělat u toho BRRRRMMM BRRRMMM...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť už tu skoro denně řešíme to, jak se někdo napálil a více nebo méně dojel na žlutý výrobek, zvykneme si na to?