Limba 4252U patice usměr. lampy

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Kaca »

Jestli chceš te selen tak dej vědět jinak končím a ne sleduji.Na zbytečné polemiky někoho, kdo se potřebuje jen tak vykecat nemáme čas. Zdravím
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Peta-cb »

Kaca píše:Jestli chceš te selen tak dej vědět jinak končím a ne sleduji.Na zbytečné polemiky někoho, kdo se potřebuje jen tak vykecat nemáme čas. Zdravím
Napsal sem sz
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Kaca »

Nedávej krabicáky ! Ty už vyxšli z mody. Hlavně změřit anody ( bez elektronek ) a pak, když to sedí tak jedem na hulváta.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Kaca »

www.aloki.cz/informace/slovniky/

Je to slušnost vůdči ostatním...............

Jaký pán............
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Kaca »

Končím tohle sledování ! Je to zbytečné. Když budeš chtít tak dej vědět a já Tě bezplatně ten selen pošlu. Všichni na tomhle foru jsou kámoši. Udělali pro mě hodně a já v tom chci pokračovat.
jardajar

#22 Příspěvek od jardajar »

Tu patici máme určitě několikrát u babky na půdě, ale asi se tam ted nedostanu. Kdyžtak napíšu.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kaca »

kondik píše:Pane "Kaca" nerozumiem "reči tvojho kmeňa" čo si si prosímťa "dal"?

No - na pivu jsem byl ale ten selen dnes posílám. Je to takový vyjimka. Byl k tomu důvod.
Omluva a pozdrav !
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Peta-cb »

Tak Limba už maká. Tůhle se na dvoře vyskytlo něco vývojově mladšího vzal sem šasi kvuli držáku na selen (kerý tam nebyl) Tv jinak vybraná. Dik kaca za selen. Ještě přeci jen co mne na kráse vadí vrchní část obrazu je roztažená. Trimry se to moc seštolovat nedá. Chvilku to drží ale na dlouho to není. Kondy keré se mne v obvodu nezdály poměnil sem ale úspěch nic moc. Pomalu se mne zdá že samotný poťák je v háji. Nemáte někdo zkušenost s tímto??
TomasX

#25 Příspěvek od TomasX »

Tipoval bych PCL805. Není spíš sražený spodek?? Po zahřátí asi 20 min. změř napětí na katodě.
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Peta-cb »

Ono to je tak že dole chybí kousek +-2cm a taky o něco světlejší. pak kousek normál a nahoře natažený hlavy. Když to roztahnu tak pak to dole je ale nahoře samozřejmně už jen půl loga.
urbanek
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od urbanek »

Vyměň C405 a C406. Pokud netrváš na "historické věrohodnosti" a jde ti spíš o funkčnost, tak určitě dej tyto dva kondy nové. Pokud nemají přesnou a stálou kapacitu, tak se linearitu nepodaří na 100% správně nastavit...
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Peta-cb »

urbanek píše:Vyměň C405 a C406. Pokud netrváš na "historické věrohodnosti" a jde ti spíš o funkčnost, tak určitě dej tyto dva kondy nové. Pokud nemají přesnou a stálou kapacitu, tak se linearitu nepodaří na 100% správně nastavit...
Ano měls pravdu byť sem jeden vyměnil už předtím druhý ne. A just to bylo jím. Moc děkuji tedy.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“