repro LP-34KC08-1

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
repro.

repro LP-34KC08-1

#1 Příspěvek od repro. »

V katalogovom liste od GM som našiel v ponuke, celkom šikovný, stredobasový repráčik ( 120 - 20 000 Hz, 3W ) ktorý mi tvarom pripomína reprodukor od mobilu W200i. Zdá sa, že má taktiež kovovú membránu.
:arrow: http://www.gme.cz/_dokumentace/dokument ... -116.1.pdf
:?: Myslíte, že by bolo možné, pripojiť dva tieto repráčiky, priamo na výstup niektorého MP3 prehrávača
valla

#2 Příspěvek od valla »

urcite nie ma malu citlivost
stepa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stepa »

Mizerna citlivost...s 82dB(ovsem jestli se tomu da verit) toho z MP3 moc nedostanes, protoze do vystupniho konektoru nedavaji moc vykonu. Hrat to bude, ale hlasitost to mit nebude. A pochybuji ze tohle zahraje 120Hz.

Zkus a poreferuj :wink:
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
SIDTIM

#4 Příspěvek od SIDTIM »

repro. píše:V katalogovom liste od GM som našiel v ponuke, celkom šikovný, stredobasový repráčik ( 120 - 20 000 Hz, 3W ) ktorý mi tvarom pripomína reprodukor od mobilu W200i. Zdá sa, že má taktiež kovovú membránu.
:arrow: http://www.gme.cz/_dokumentace/dokument ... -116.1.pdf
:?: Myslíte, že by bolo možné, pripojiť dva tieto repráčiky, priamo na výstup niektorého MP3 prehrávača

Aby ses nemýlil... Membrány jsou často z PE nebo s PP a mají metalickou úpravu dokonale připomínající třeba titan. Kdybys jen slyčel, jak ohavný zvuk má samotná membrána z Al! Tak na vyhánění krtka... :lol:
A je pravdou, co tady napsali ostatní, citlivost -katastrofa a na těch 120 Hz zapomeň.
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“