Polední přestávka - telefony
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Polední přestávka - telefony
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
mihal píše:Tu vidim univerzalne riesenie - telefon vypnut. Viete si predstavit ten bozsky klud? A keby to slo hromadne to by sa Pomaranc a T-.. po*rali..
A práve preto nato vymysleli paušály a predplatené karty s obmedzenou platnosťou. Aj keď nevoláš, oni svoje prachy dostanú.
Mňa skôr iritujú ich "ponúkači produktov", ktorí sú značne vlezlí a vnucujú niečo, o čo nemám záujem...
helios píše:...Mňa skôr iritujú ich "ponúkači produktov", ktorí sú značne vlezlí a vnucujú niečo, o čo nemám záujem...
V dubnu mi končila smlouva na paušál, uzavřená ještě s Errortelem. Protože Kyslík nabídl poměrně výhodné pokračování, smlouvu jsem prodloužil o další období - na tom by nebylo nic pozoruhodného, dělá to víc zákazníků. Co mě ale zarazilo - smlouvu jsem prodlužoval cca týden před koncem prvotní platnosti. Odpoledne týž den mi ale volal kdosi od Teplajzníků, věděl mé jméno, adresu a datum, kdy mi smlouva končí a hned mi začal nabízet novou SIM s možností volat až na 5 čísel zadarmo atd - ptám se: K ČERTU, KDE SEBRAL TEPLEJ MOBIL TAK PŘESNÉ INFORMACE, KDYŽ S NIMI JSEM NIKDY NEVEŠEL JAKO ZÁKAZNÍK DO STYKU?
A kutilmile - nelituju tě
Tebou popisovaný efekt může souviset s tím, že spousta kancelářských myší se k obědu probudí, jak jim nastoupá tlak a tepová frekvence, začnou být aktivnější a navíc kolegové a vedoucí z kanclu odtáhnou, takže je prostor pro vyřizování soukromých věcí a telefonování.
Nic ti nebrání telefon v tebou určenou dobu vypnout, nebo přepnout na záznamník...
Mám bohužel dost známých, kteří zasednou v restauraci ke stolu a začnou vyřizovat svoji agendu, tak jako podobní idioti sedící u okolních stolů. za tohle zpříjemňování oběda by zasloužili namačkat xichty do bramborové kaše a ty jejich mobily flambovat a pak hodit ke slupkám z brambor...
Moja lepsia polovicka si objednala na predplatenu kartu ktoru mala asi rok nejaku akciu (T-SK) ze bude mat vyhodnejsie volania, operator jej tvrdil ze to bude uplne zdarma a bez akeho kolvek platenia. Aka ostala prekvapena, ked jej prisla zmluva a v nej vysoka penalizacia ak kazdy mesiac nezaplati kredit sa minimalne 500.-
Neverim ze tu ide o nejaky omyl, ide o cielene agresivne spravanie za ucelom ziskat co najvacsi balik za akukolvek cenu. A toto planuju "ludia", ktory su za to plateny. Je mi z toho zle, fuj
Co má ale člověk říct na to, když údaje které nedal nikomu jinému než živnostenskému a finančnímu úřadu, se objeví v databázi podnikavců nabízejících katalogy firem a webové stránky pro ně? Dokázat se té špíně ze státní správy nic nedá, i když nikdo jiný to vynést nemohl. A ŽL se mění hůř než SIM karta
A kutilmile - nelituju tě