Svářečka Inventor
Moderátor: Moderátoři
- Laco-kolar
Svářečka Inventor
- Laco-kolar
mizl píše:mno nevým zda je dobré si inventor postavit. 4etl jsem ten článek v Praktycké Elektronice. Autor sám píše že jeho stavba je dosti drahá i konstrukce není scela jednoduchá ikdyž né složitá. Tím tě nechci nějak zrazovat od stavby. Dokonce jsem ochotnej ti daný článek naskenovat jestli chceš
Naskenoval bys mi ho teda prosím? Byl bych moc rád
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ht=#167621
-
Andrij
chci stavět invertor podle amára a budu si objednávat tranzistory u gesu - 10 ks (HGTG20N60A4D). Potřebuji jich jen 4, takže kdyby někdo byl ochoten vzít si zbytek, ať mi napíše na e-mail andrizisjok@seznam.cz . Cena je 130kč/kus.
Ve Farnellu jsem zkoušel objednávat, ale měl jsem nějaké problémy s platbou, takže jsem se toho upustil. Ani poradit moc nechtěli a musel jsem dlouho čekat na odpovědi.
Budu se těšit,
Andrij
-
Marie Fůrie
Andrij píše:Ahoj lidi,
chci stavět invertor podle amára a budu si objednávat tranzistory u gesu - 10 ks (HGTG20N60A4D). Potřebuji jich jen 4, takže kdyby někdo byl ochoten vzít si zbytek, ať mi napíše na e-mail andrizisjok@seznam.cz . Cena je 130kč/kus.
Ve Farnellu jsem zkoušel objednávat, ale měl jsem nějaké problémy s platbou, takže jsem se toho upustil. Ani poradit moc nechtěli a musel jsem dlouho čekat na odpovědi.
Budu se těšit,
Andrij
Prodávaj až budeš mít hotovo, možná se ještě budou hodit