Problem se stereo

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Fillip

Problem se stereo

#1 Příspěvek od Fillip »

Ahoj! Tak mam jisty problem s pajeni čehokoliv co je stereo. Jde o to, že vše spájim ale hraje jen pravé sluchatko a jen pravy signal. predtím vše fungovalo v pohode.. skusil sem je spojit levy a pravy drat a hralo zas jen prave ale L i P signal. tim sluchatkem to neni jelikož sem to delal i u druhych sluchatek a taky hrala jen prava strana a pak sem delal prodluzovak na to a taky mi konec hral jen prave. Nevim co s tim muze byt docela me to i stve. Diky za radu a pardon za pravopisne chyby.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

Tohle ma byt dalsi JOKE? Z toho co jsi napsal, bych neco vydedukoval pouze s kristalovou kouli. S jakou konstrukci, nebo cim mas problem?
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
NEONI

#3 Příspěvek od NEONI »

Tento príspevok joke zrejme nebude, toľko času by tomu zrejme nikto neobetoval. Ale strašne mi to pripomína jedného "experta" , ktorý nám "prirástol k srdcu". Stepa nepamätáš si na jeho nick? :) Ja si neviem za boha spomenúť.
Fillip

#4 Příspěvek od Fillip »

zadny joke to neni. proste opravuju přetrženej kabel sluchatek a už mi nefunguje leva pulka a tak se mi to stalo asi u 3 exemplářů takže asi delam nekde chybu v tom spoji. pak sem zkoušel 3 ruzne kabely takže bych vyloučil i to že se navzajem dotykali a spajene to bylo spravne to sem promeril takze studenak tam nebyl a nevim proc to jde po mem zasahu jen doprava. a křištalovou kouli aninechtej pak by za tebou kazde akorat lez:-)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stepa »

to Fillip: Takze to shrneme...mas sluchatka se stereo jackem a jeden kanal mas utrzeny. Ty chces kabel napojit zpet, jak byl aby to fungovalo a ono to nefunguje? Stineni pripojujes na stineni a zilu na zilu? Nemas to ve zkratu, promeroval si to na zkraty? Ten spoj ktery vytvoris je vodivy?

NEONI píše:Ale strašne mi to pripomína jedného "experta" , ktorý nám "prirástol k srdcu". Stepa nepamätáš si na jeho nick? :) Ja si neviem za boha spomenúť.

Nech ho v klidu Neoni, lepsi nepripominat :wink:
NEONI

#6 Příspěvek od NEONI »

Čo sú to za slúchadlá, že to stojí ta to skúšať? Ten tenký medený vodič sa spájkuje dosť zle, navyše so slúchadlami sa jemne nezachádza, takže sa stáva že vodič sa preruší pretrhnutím (špunty).
Fillip

#7 Příspěvek od Fillip »

Přesne tak. Jen by me zajimalo kde je ta chyba abch se pro priste poucil
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

Fillip píše:Přesne tak. Jen by me zajimalo kde je ta chyba abch se pro priste poucil

To musis odhalit TY, sluchatka jsou u tebe na stole. Proveril si vsechno, co jsem ti napsal?
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Kable k sluchadlam maju niekedy lakovane vodice (namiesto izolacie). Aby sa to dalo spajkovat, treba lak z konca odstranit - napriklad opalenim.
stephunk

#10 Příspěvek od stephunk »

Nemáš náhodou ako protikus naletovanú mono mamičku samičku???
zouzel1

#11 Příspěvek od zouzel1 »

rnbw píše:Kable k sluchadlam maju niekedy lakovane vodice (namiesto izolacie). Aby sa to dalo spajkovat, treba lak z konca odstranit - napriklad opalenim.

K pocínování lakovaných vodičů používám místo kalafuny acylpyrin, hrozně to smrdí, ale krásně to funguje. Pak stačí vodič otřít hadříkem od zbytků přepáleného acylpyrinu a připájet na místo... žoužel
Odpovědět

Zpět na „Poradna“